fbpx

De E-bike:
De EasyFiets Electric

  • Hoever ga je er mee fietsen?
  • Welke accessoires heb je nodig?
  • Kies je voor zekerheid met het servicepakket en verzekering?
  • Welke kleur past bij jou?

De E-bike:
De EasyFiets Electric

  • Hoever ga je er mee fietsen?
  • Welke accessoires heb je nodig?
  • Kies je voor zekerheid met het servicepakket en verzekering?
  • Welke kleur past bij jou?
Voorwielmotor E-bike

Voorwielmotor

Wij hebben gekozen voor een fiets met voorwielmotor. In de verhuur krijgen we altijd lovende woorden over hoe lekker het fietst. Het is alsof je vooruit wordt getrokken. De motor gaat aan als je begint te trappen. Anders dan bij een middenmotor hoef je niet per se kracht zetten. Het is wel handig om zelf een beetje mee te fietsen als je zo ver mogelijk wilt fietsen.

Naast comfort is het ook een financiële afweging. Een middenmotor is vaak veel duurder en wij vinden dit een veel betere prijs-kwaliteit verhouding.

Uitneembare accu

De accu haal je eenvoudig uit de houder en neem je zo mee naar binnen. Zo laad je hem makkelijk op als je buiten geen stroom hebt. Daarnaast vinden accu’s kou niet zo leuk, dus kun je hem lekker warm houden. Natuurlijk speelt diefstal ook mee, een fiets zonder accu is niet zoveel waard. De accu heeft ook een eigen sleutel, waardoor je hem los van je fiets op slot kan zetten.

Wij bieden drie accu’s aan met een bereik van 60 km, 100 km of 145 km. Bij goed gebruik gaat een accu makkelijk vijf jaar mee.

Accu E-bike
Display E-bike

Display

De EasyFiets Electric heeft 4 ondersteuningsniveaus. Deze zijn eenvoudig te bedienen via het display. Ook het voorlicht kun je aanzetten terwijl je fietst. Het achterlicht staat altijd aan, dat zit immers op de accu. Een veilig idee.

Wij bieden twee soorten display aan. Een basis display op het handvat of een luxe display midden op het stuur aan. Beide hebben een snelheidsmeter en kilometerteller en zijn te bedienen vanaf het linker handvat. De luxe uitvoering heeft een gashendel voor als je een brug op gaat en het display is groter dus beter af te lezen.

Lekker kleurtje

Natuurlijk wil je dat je fiets er een beetje leuk uitziet. Natuurlijk hebben we matzwart en zilver, maar wat dacht je van roze of donkerblauw? Heb je toch een fiets waar je trots op kan zijn!

Pointer-Edenta-Alleen-fiets

Ja, ik ben overtuigd!

Meer informatie

Service

Veilig én zorgeloos fietsen? Zorg dat je onderhoud goed is geregeld.

Verzekering

Zorgeloos én veilig fietsen? Sluit dan een ENRA fietsverzekering af.

Webshop

Fiets, verzekering en accessoires. Direct online geregeld.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

Menu