fbpx

Elektrische fiets kopen Leiden

Ben je er over na aan het denken om een elektrische fiets te kopen? Bij fietsenwinkel EasyFiets verkopen wij twee merken elektrische fietsen: de Bayck en de Pointer. Beide e-bikes zijn kwalitatief goed en staan voor je klaar om uit te proberen met een gratis proefrit! Daarnaast is het mogelijk om bij de de elektrische fietsen een geweldig servicepakket te kopen, waardoor je fiets veel langer mee gaat! Bij ons kun je tevens ook terecht voor het huren of leasen van een e-bike.

De elektrische fiets, De Bayck, in de oranje uitvoering. Nu te koop bij EasyFiets in Leiden. 

De Bayck

Wil je een elektrische fiets kopen, maar ben je nog niet zeker welke je wilt? Wij hebben de Bayck in de verkoop, een e-bike die innovatief en per persoon anders is. Bij het kopen van je elektrische fiets, kun je namelijk de e-bike volledig personaliseren en zelf samenstellen. Bij ons kun je ook de elektrische fiets uitproberen met een gratis proefrit!

  • Customise je eigen e-bike
  • Gave kleuropties
  • Mobiel aanstuurbaar
  • Sportieve fiets

De Pointer

Een elektrische fiets kopen is geen makkelijke keuze, vandaar dat wij naast de Bayck, nog een e-bike aanbieden. Pointer is een gevestigd e-bike merk in Nederland, die al jarenlang kwalitatief sterke elektrische fietsen verkopen. Wij hebben de keuze uit twee verschillende elektrische fietsen – een voorwielmotor of een elektrische fiets met middenmotor.

  • Gevestigd merk
  • Elektrische fiets met voorwiel- of middenmotor
  • Stijlvolle elektrische fiets
  • Gratis proefrit e-bike
Altijd al een elektrische fiets willen kopen? Deze pointer is te koop bij fietsenwinkel EasyFiets in Leiden.
Maak een proefrit e-bike op de elektrische fiets merk Pointer bij fietsenwinkel EasyFiets in Leiden. 

Proefrit e-bike aan huis

Wil je de E-bike thuis uitproberen? Dat kan! Maak een afspraak voor een proefrit aan huis en wij nemen contact met je op. Dan komen wij langs met een paar van onze elektrische fietsen die je kosteloos kan uitproberen!

De fietsen die beschikbaar zijn, zijn van goede kwaliteit en bij enige tekortkomingen wordt dit vrijwel direct verholpen. Een top bedrijf met zeer goede service!

– Max (Lease klant)

Elektrische fiets kopen mét onderhoudsplan

Als jij zo’n mooi product als een elektrische fiets koopt, wil je deze natuurlijk goed onderhouden. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij het jaarlijks onderhoud van je e-bike en incidentele reparaties. En het beste? Je hoeft er niet de deur voor uit, wij komen het gewoon bij jou voor de deur doen.

Zodra je klant wordt van EasyFiets blijf je klant van EasyFiets.

Ik probeer de E-bike graag uit!

Meer informatie

De Bayck

Lees hier alles over de innovatieve elektrische fiets: Bacyk!

De Pointer

Lees hier alles over de e-bikes van Pointer die wij hebben!

Razendsnelle service

Met een onderhoudsplan van EasyFiets blijft je fiets in topconditie. Zodat jij veilig en zorgeloos kan fietsen.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

Menu