fbpx

EasyFiets Electric

  • Kwalitatieve E-bikes
  • Onderhoud en verzekering
  • Gegarandeerde service

EasyFiets Electric

  • Kwalitatieve E-bike
  • Onderhoud en verzekering
  • Gegarandeerde service

Kwalitatieve fiets

Wil je de keuze maken uit 30 (!) soorten E-bikes? Laat die keuze aan ons over. Wij zijn immers de fietsenmakers. Wij hebben voor jou een goede fiets gekozen die wij perfect kunnen onderhouden.

EasyFiets heeft gekozen voor de Pointer Edenta 2.0. Een fiets van Nederlandse bodem met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kwalitatieve onderdelen zonder toeters en bellen. Deze fiets brengt je van A naar B, lekker snel en zonder moe te worden. En dat jarenlang.

Service en onderhoud

Een mooi product als een E-bike wil je natuurlijk goed onderhouden. Na de aankoop van je fiets blijven we actief betrokken bij het onderhoud van je fiets. Je kan altijd langskomen, ook al lijkt het een klein probleem. Bij vragen helpen we je in de werkplaats, per mail of via de telefoon. En als er echte problemen zijn, een lekke band op weg naar werk, gaan we samen naar een oplossing zoeken.

Zodra je klant wordt van EasyFiets blijf je klant van EasyFiets.

De fietsen die beschikbaar zijn, zijn van goede kwaliteit en bij enige tekortkomingen wordt dit vrijwel direct verholpen. Een top bedrijf met zeer goede service!

– Max (Lease klant)

Logo Enra

Verzekering

Diefstal of schade, je kan niet op alles voorbereid zijn. Sluit eenvoudig een diefstal en schadeverzekering af en je hoeft je geen zorgen meer te maken over je fiets. Zorgeloos fietsen noemen we dat.

Pointer-Edenta-Alleen-fiets

Ja, ik ben overtuigd!

Meer informatie

De E-bike

Wat voor fiets is de EasyFiets Electric eigenlijk?

Service

Veilig én zorgeloos fietsen? Zorg dat je onderhoud goed is geregeld.

Verzekering

Zorgeloos én veilig fietsen? Sluit dan een ENRA fietsverzekering af.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

Menu