fbpx
Pointer Edenta after season sale

Elektrische fiets kopen Leiden

Ben je er over na aan het denken om een elektrische fiets te kopen? Bij fietsenwinkel EasyFiets verkopen wij twee merken elektrische fietsen: de Bayck en de Pointer. Beide e-bikes zijn kwalitatief goed en staan voor je klaar om uit te proberen met een gratis proefrit! Daarnaast is het mogelijk om bij de de elektrische fietsen een geweldig servicepakket te kopen, waardoor je fiets veel langer mee gaat! Bij ons kun je tevens ook terecht voor het huren van een e-bike.

Pointer after season sale

Koop één van onze huurfietsen als het seizoen is afgelopen. Deze fietsen hebben pas twee jaar rondgereden en zijn nog in zeer goede staat. Wil jij één van deze fietsen kopen als ze de verkoop in gaan? Meld je aan voor onze kooplijst en we mailen je als de fietsen de verkoop in gaan.

Je gaat géén verplichting aan, het is pure interesse.

Pointer Edenta after season sale
De elektrische fiets, De Bayck, in de oranje uitvoering. Nu te koop bij EasyFiets in Leiden. 

De Bayck

Wil je een elektrische fiets kopen, maar ben je nog niet zeker welke je wilt? Wij hebben de Bayck in de verkoop, een e-bike die innovatief en per persoon anders is. Bij het kopen van je elektrische fiets, kun je namelijk de e-bike volledig personaliseren en zelf samenstellen. Bij ons kun je ook de elektrische fiets uitproberen met een gratis proefrit!

  • Customise je eigen e-bike
  • Gave kleuropties
  • Mobiel aanstuurbaar
  • Sportieve fiets

De Pointer

Een elektrische fiets kopen is geen makkelijke keuze, vandaar dat wij naast de Bayck, nog een e-bike aanbieden. Pointer is een gevestigd e-bike merk in Nederland, die al jarenlang kwalitatief sterke elektrische fietsen verkopen. Wij hebben de keuze uit twee verschillende elektrische fietsen – een voorwielmotor of een elektrische fiets met middenmotor.

  • Gevestigd merk
  • Elektrische fiets met voorwiel- of middenmotor
  • Stijlvolle elektrische fiets
  • Gratis proefrit e-bike
Altijd al een elektrische fiets willen kopen? Deze pointer is te koop bij fietsenwinkel EasyFiets in Leiden.

De fietsen die beschikbaar zijn, zijn van goede kwaliteit en bij enige tekortkomingen wordt dit vrijwel direct verholpen. Een top bedrijf met zeer goede service!

– Max (Lease klant)

Elektrische fiets kopen mét onderhoudsplan

Als jij zo’n mooi product als een elektrische fiets koopt, wil je deze natuurlijk goed onderhouden. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij het jaarlijks onderhoud van je e-bike en incidentele reparaties. En het beste? Je hoeft er niet de deur voor uit, wij komen het gewoon bij jou voor de deur doen.

Zodra je klant wordt van EasyFiets blijf je klant van EasyFiets.

Ik probeer de E-bike graag uit!

Meer informatie

De Bayck

Lees hier alles over de innovatieve elektrische fiets: Bacyk!

De Pointer

Lees hier alles over de e-bikes van Pointer die wij hebben!

Razendsnelle service

Met een onderhoudsplan van EasyFiets blijft je fiets in topconditie. Zodat jij veilig en zorgeloos kan fietsen.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

Onze missie is dat mensen prettig, betaalbaar en zorgeloos kunnen fietsen. Dit doen wij op drie manieren:

Tweedehands leasefietsen. Wij recyclen afgedankte fietsen en sturen deze weer de weg op als leasefiets. Voor een vast bedrag per maand een fiets, inclusief service en onderhoud.

Fietsverhuur. Een lekker dagje uit zonder zorgen. Een goede fiets, leuke fietsroute en eenvoudig geregeld. Van stadsfietsen tot E-bikes. Van Nederlander tot Spanjaard, iedereen kan genieten van een lekker ritje op de fiets.

E-bikes met onderhoudsplan. Wij bieden het gemak van een E-bike zonder de risico’s en gedoe. Bij aankoop kun je er ons onderhoudsplan bij nemen. Dat is onderhoud en reparaties aan huis.

Om twee redenen. Ten eerste hebben wij fietsen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een goede fiets voor een leuke prijs. Daarnaast bieden wij service aan huis aan met ons onderhoudsplan. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkende fiets.

Leuk dat je het vraagt, daar hebben we een hele pagina aan gewijd. Kijk op Service E-bike voor meer informatie.

Verzekering lijkt heel complex, daarom proberen wij het simpel te maken. Kijk op Verzekering E-bike voor meer informatie over onze fietsverzekering.