fbpx
Service en onderhoud elektrische fiets

Goede service: lekker blijven fietsen.

De fiets is gekocht, nu ga je jaren genieten van je prachtige fiets. Wij helpen je daarbij.

Reparaties

Helaas, een fiets gaat wel is kapot. Gelukkig is een deel te voorkomen met goed onderhoud. Daarom bieden wij een volledige onderhoudsbeurt aan vanaf €45. Hiermee voorkomen we groter onderhoud op een later moment. Natuurlijk kun je ook langskomen voor lekke banden, verlichting en allerhande andere reparaties.

Goed advies

Bij het afhalen of bezorgen van de fiets lopen we altijd de belangrijkste zaken na. Goed onderhoud begint natuurlijk bij het gebruik van de fiets. Dit heeft ook zijn weerslag op het onderhoud. Als wij problemen vinden kijken we hier in overleg met jou naar. Wij zijn immers de experts. Jij wilt zorgeloos fietsen.

Service met een glimlach

Fietsen is leuk en dankzij ons is zelfs onderhoud niks om je zorgen over te maken. Wij zorgen voor een snelle en passende oplossing en jij fietst weer met een glimlach weg. Straks baal je nog dat je al zo lang niet meer langs bent geweest voor een gezellige reparatie met een lekker bakkie.

Kasper-Mart-repareren_2400x600

Servicepakket EasyFiets

Betaal een vast bedrag per maand zodat je fiets altijd goed onderhouden blijft. Lekke band, kapotte verlichting of een onderhoudsbeurt. Kom langs en we lossen het op.

Stel je komt langs voor een lekke band, omdat je betaalt voor een service pakket lopen we gelijk de héle fiets na. We checken de spaakspanning, verlichting en lopen boutjes na. Dit zorgt er voor dat je fiets beter onderhouden blijft en dus minder onderhoud vergt. Beter onderhoud voor minder geld? Ja dat is wel de bedoeling.

PeriodePrijs
1 maand€12
1 jaar€120 (€10 pm)
3 jaar€324 (€9 pm)

Let op: een servicepakket is alleen mogelijk in combinatie met de aankoop van een EasyFiets Electric.

Pointer-Edenta-Alleen-fiets

Ja, ik ben overtuigd!

Meer informatie

Onze E-bikes

Wat voor fiets is de EasyFiets Electric eigenlijk?

Verzekering

Zorgeloos én veilig fietsen? Sluit dan een ENRA fietsverzekering af.

Webshop

Fiets, verzekering en accessoires. Direct online geregeld.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

Menu