fbpx
Service en onderhoud elektrische fiets.

Servicepakket voor onderhoud van je e-bike

Zodat jij zorgeloos kan fietsen

Servicepakket EasyFiets

Een incidenteel bezoek aan de fietsenmaker is niet genoeg. Voor goed onderhoud is regelmaat en een planmatige aanpak van belang. Daarom kan je bij ons na aankoop van de fiets een onderhoudsplan voor 3 jaar aanschaffen.

Onderhoud

Een fiets heeft regulier onderhoud nodig. Geen zorgen, dat regelen wij voor je. Na aankoop komen wij op regulier basis langs om onderhoud aan de fiets te doen.

Reparaties

Lekke band? Ketting eraf? Remmen versleten? Jij belt, wij rijden. Met ons onderhoudsplan kan je ons ook bellen voor incidentele reparaties. Je hoeft er zelf niet eens de deur voor uit.

Service aan huis

Iedereen weet dat onderhoud verstandig is, maar helaas lukt het niet altijd naar de fietsenmaker te gaan. Daarom komen wij naar jou toe. Dan weet je zeker dat je fiets goed onderhouden blijft.

Maandelijks
€10per maand
  • Vast bedrag per maand
  • Betaal via automatische incasso
  • Gespreid betalen
Kasper-Mart-repareren_2400x600

Het onderhoudsplan

MomentWat doen we?
AfleveringWe stellen de fiets op jouw lengte af en nemen alles nog even met je door.
3 maandenEerste onderhoudsbeurt. Bij een nieuwe fiets kunnen boutjes wat losser raken, spaken verliezen wat spanning en de ketting slijt. Daarom is het van belang dat we dit na drie maanden voor je nalopen.
12 maandenJaarlijks onderhoud. Boutjes en moertjes, ketting, verlichting, spakenspanning. Alles word voor je nagelopen. Zijn er andere problemen? Lossen we ook gelijk op.
24 maandenJaarlijks onderhoud. Boutjes en moertjes, ketting, verlichting, spakenspanning. Alles word voor je nagelopen. Zijn er andere problemen? Lossen we ook gelijk op.
36 maandenJaarlijks onderhoud. Boutjes en moertjes, ketting, verlichting, spakenspanning. Alles word voor je nagelopen. Zijn er andere problemen? Lossen we ook gelijk op.

Preventief onderhoud. Onderdelen die versleten zijn, worden preventief vervangen. Zoals remblokjes, buitenbanden of de ketting. Zo weet je zeker dat je niet opeens met pech langs de weg staat.

Contract afgelopenWe gaan samen kijken naar de mogelijkheden. Je kan het plan verlengen, je fiets inruilen voor een nieuw model of bij ons weggaan. Maar na drie jaar hopen we nog veel langer langs te mogen komen.

Let op: een servicepakket is alleen mogelijk in combinatie met de aankoop van een EasyFiets Electric.

Leuk, ik probeer de Bayck graag uit!

Meer informatie

De Bayck

Lees hier alles over de innovatieve elektrische fiets: Bacyk!

De Pointer

Lees hier alles over de e-bikes van Pointer die wij hebben!

Thuisbezorgd

Bestel je e-bike online en hij staat binnen twee weken voor je deur!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

Menu