fbpx
Fiets met de elektrische fiets naar werk

Met de E-bike naar werk

Eindelijk, we mogen weer op locatie werken! Maar ga je nog steeds met de auto naar werk? Of zit je dagelijks in de trein? Misschien is een elektrische fiets dan wel wat voor je. Je bepaalt zelf hoe laat je vertrekt, staat nooit meer in de file en hoeft niet op de trein te wachten. Kijk snel naar onze prachtige fietsen, en probeer de e-bike gratis uit! Onderin leggen we uit wat eventuele fiscale regelingen zijn die je zoal kan verwachten.

De Bayck

De elektrische fiets, De Bayck, in de oranje uitvoering. Nu te koop bij EasyFiets in Leiden. 

De Bayck is een stoere elektrische fiets die je zelf kan samenstellen. Kies de kleur, versnellingen en accugrootte! Zo heb je een E-bike die helemaal bij jou pas. Een heerlijke E-bike om mee naar werk te fietsen.

  • Stel hem zelf samen
  • Moderne look
  • Mobiel aanstuurbaar

De Pointer

Altijd al een elektrische fiets willen kopen? Deze pointer is te koop bij fietsenwinkel EasyFiets in Leiden.

Een prachtige Pointer fiets met voorwielmotor of middenmotor. Een heerlijke fiets met vering voor een onbezorgd stukje fietsen naar werk. In stijl op je werk aankomen met je gloednieuwe e-bike.

  • Voorwiel- of middenmotor
  • Stijlvolle fiets
  • Subtiele kleuren
Als bedrijf tweedehands duurzame fietsen leasen; dat is mogelijk bij EasyFiets!

Proefrit E-bike op werk

Je koopt niet zomaar een elektrische fiets, die wil je eerst even testen. Daarom komen wij bij jou op de zaak langs om een E-bike uit te proberen. Maak een afspraak online en we nemen snel contact met je op!

De fietsen die beschikbaar zijn, zijn van goede kwaliteit en bij enige tekortkomingen wordt dit vrijwel direct verholpen. Een top bedrijf met zeer goede service! – Max (Lease klant)

E-bike kopen via het Nationale fietsplan

Eens in de drie jaar mag je via je werkgever een nieuwe elektrische fiets kopen met belastingvoordeel. Je koopt de fiets dan van je brutoloon waardoor je voordeel kan oplopen tot maximaal 52%. Dat is op dit moment het hoogste tarief voor inkomstenbelasting. Dit voordeel geldt tot een maximumbedrag van €749. Over het resterende bedrag krijg je geen voordeel en betaal je het volledige bedrag.

Check voor meer informatie de website van Nationale Fiets Projecten.

E-bike kopen via de Werkostenregeling (WKR)

Deze regeling is iets complexer dan het Nationale Fietsplan. In de basis komt het er op neer dat een werkgever 1,2% van de loonsom mag gebruiken voor aankopen ten voordele van de werknemer. Dit is bijvoorbeeld een kerstpakket of bedrijfsuitje. Hier kan ook een elektrische fiets van gefinancierd worden. Hierbij geldt geen maximale aanschafwaarde maar wordt de werkgever beperkt door de 1,2% van de loonsom.

Daarnaast kan de werkgever een renteloze lening verstrekken op basis van de reiskostenvergoeding. Deze is wettelijk vastgesteld op €0,19 per kilometer.

Check voor meer informatie de website van Nationale Fiets Projecten.

Meer vragen?

Deze regelingen kunnen per bedrijf verschillen dus het is handig om even na te vragen bij personeelszaken wat voor regeling jullie hebben. Misschien fiets jij dus binnenkort rond op een E-bike mét belastingvoordeel.

Ik probeer de E-bike graag uit!

Meer informatie

De Bayck

Lees hier alles over de innovatieve elektrische fiets: Bacyk!

De Pointer

Lees hier alles over de e-bikes van Pointer die wij hebben!

Razendsnelle service

Met een onderhoudsplan van EasyFiets blijft je fiets in topconditie. Zodat jij veilig en zorgeloos kan fietsen.