Fietsen-Katwijk-verhuur_2400x600

Duozitter huren in Leiden

Ervaar het ultieme fietsplezier met een duozitter – een fiets met vier wielen. Geen zorgen over fietsvaardigheden, want deze stabiele en comfortabele fiets is perfect als je zelf niet goed kunt fietsen. Verken samen met je metgezel de prachtige omgeving, bewonder bezienswaardigheden, en geniet van de vrijheid van fietsen. Versterk sociale banden en creëer onvergetelijke herinneringen. Huur vandaag nog een duozitter en laat het avontuur beginnen!

Dubbelzitter, Double seater

Wat is een duozitter?

Een duozitter is een speciaal type fiets met vier wielen, ontworpen om twee personen tegelijkertijd te vervoeren. In plaats van de traditionele tweewielerfiets, heeft de duozitter vier wielen, wat hem uitzonderlijk stabiel maakt. De fiets is uitgerust met twee comfortabele zitplaatsen naast elkaar, waardoor twee mensen naast elkaar kunnen zitten en samen kunnen trappen. Dit maakt de duozitter ideaal voor mensen die zelf niet goed kunnen fietsen, mensen met een beperkte mobiliteit, of gewoon voor iedereen die van gezamenlijke fietstochten wil genieten. Het is een leuke en sociale manier om samen van de buitenlucht en het fietsen te genieten.

Wat kost het huren van een duozitter?

1 day: €27,-
3 days: €67,50
7 days: €127,50
See full pricing table

*Prices include theft- and damage insurance.

Terugbrengen van fiets

Wanneer kun je je fiets eigenlijk terugbrengen? Mocht je nog heerlijk de zonsondergang in Noordwijk aan het kijken zijn, of (spontaan) te besluiten ergens te overnachten, is dat geen probleem! Je kunt bij ons de fietsen de volgende momenten inleveren:

Buiten sluitingstijd
Parkeer je fiets voor de deur bij ons en doe de sleutel door de achterdeur.

24/7 retour

Volgende ochtend
Lever de fiets de volgende ochtend voor 10 uur in en er wordt geen extra dag gerekend. Kan je nog lekker even uitslapen.

fiets-standaard-abonnement

Reserveer online en fiets binnen 5 minuten weg!

Onze huurfietsen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Kies een mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!