fbpx
Bij EasyFiets fietsverhuur huur je een stadsfiets voor een tocht naar de bollenstreek of Katwijk en Noordwijk.

Stadsfiets huren in Leiden

Kies ervoor om een stadsfiets te huren in Leiden en verken de prachtige omgeving op de fiets. Van het fietsen door het historische en pittoreske stadje Leiden, tot het maken van een mooie fietstocht naar het strand of door de duinen. Bij het huren van de fiets krijgt u gratis fietsroutes erbij, deze kunt u gemakkelijk op de telefoonhouder van de fiets monteren. Of als u het liever via de fietsknooppunten doet, is dat ook geen probleem! De stadsfietsen die wij verhuren zijn voor iedereen geschikt. We hebben grote en kleine modellen beschikbaar, en de keuze uit zowel een mannen- of damesfiets. Kortom, alles is mogelijk bij Fietsverhuur EasyFiets. Zorgeloos fietsen is gegarandeerd!

Huur-een-stadsfiets-bij-Fietsverhuur-EasyFiets-en-maak-een-leuke-fietstocht-door-Leiden

Wat is een stadsfiets?

Onze stadsfietsen zijn perfect voor een tochtje door Leiden. Dankzij drie versnellingen en handremmen bieden ze een heerlijke rijervaring. De stadsfiets is ook heel geschikt om naar het strand te fietsen. Als je op zoek bent naar een beetje extra ondersteuning kun je ook een elektrische fiets huren!

Wat kost een stadsfiets huren?

Wat kost het huren van een fiets in Leiden nou? Bij Fietsverhuur EasyFiets hebben wij de volgende prijzen:

  • De stadsfiets kost €12,- voor de eerste dag.
  • De diefstalgarantie kost €1,- per dag.

Terugbrengen van fiets

Wanneer kun je de gehuurde stadsfiets eigenlijk terugbrengen? Mocht je nog heerlijk de zonsondergang in Noordwijk aan het kijken zijn, of (spontaan) te besluiten ergens te overnachten, is dat geen probleem! Je kunt bij ons de fietsen ook op de volgende momenten inleveren:

  • Buiten sluitingstijd

Heel makkelijk, parkeer je fiets voor de deur bij onze fietsverhuur en doe de sleutel door de brievenbus. That’s it!

  • Volgende ochtend

Ook de volgende dag is er de mogelijkheid om je fiets in te leveren zonder dat dit een extra dag kost. Al onze fietsen kun je de volgende ochtend voor 10:00 uur inleveren.

Fiets-op-slot_600x400

Onze huurfietsen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Kies een mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!