fbpx
Bij EasyFiets fietsverhuur huur je een stadsfiets voor een tocht naar de bollenstreek of Katwijk en Noordwijk.

Stadsfiets huren in Leiden

Kies ervoor om een stadsfiets te huren in Leiden en ontken de prachtige omgeving op de fiets. Van het fietsen door het historische en pittoreske stadje Leiden, tot het maken van een mooie fietstocht naar het strand of door de duinen. Bij het huren van de fiets krijgt u gratis fietsroutes erbij, deze kunt u gemakkelijk op de telefoonhouder van de fiets monteren. Of als u het liever via de fietsknooppunten doet, is dat ook geen probleem! De stadsfietsen die wij verhuren zijn voor iedereen geschikt. We hebben grote en kleine modellen beschikbaar, en de keuze uit zowel een mannen- of damesfiets. Kortom, alles is mogelijk bij Fietsverhuur EasyFiets. Zorgeloos fietsen is gegarandeerd!

Huur-een-stadsfiets-bij-Fietsverhuur-EasyFiets-en-maak-een-leuke-fietstocht-door-Leiden

Wat is een stadsfiets?

Onze stadsfietsen zijn perfect voor een tochtje door Leiden. Dankzij drie versnellingen en handremmen bieden ze een heerlijke rijervaring. De stadsfiets is ook heel geschikt om naar het strand te fietsen. Als je op zoek bent naar een beetje extra ondersteuning kun je ook een elektrische fiets huren!

Wat kost een stadsfiets huren?

Wat kost het huren van een fiets in Leiden nou? Bij Fietsverhuur EasyFiets hebben wij de volgende prijzen:

  • De stadsfiets kost €10,- per dag.
  • De diefstalgarantie kost €1,- per dag.

Wanneer kan ik de fiets terugbrengen?

Als je een stadsfiets bij ons hebt gehuurd, kun je deze terugbrengen naar de fietsverhuur. Als je de fiets huurt voor een bepaalde dag, kan je deze inleveren tot en met de volgende dag voor 10 uur ‘s ochtends. Als je dit buiten openingstijden doet, kun je de fiets voor de deur parkeren. De fietssleutel kun je dan in de brievenbus doen en dat is het! Easy!

Fiets-op-slot_600x400

Onze huurfietsen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Kies een mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!

Menu