Bij EasyFiets fietsverhuur huur je een stadsfiets voor een tocht naar de bollenstreek of Katwijk en Noordwijk.

Stadsfiets huren in Leiden

Kies ervoor om een stadsfiets te huren in Leiden en verken de prachtige omgeving op de fiets. Van het fietsen door het historische en pittoreske stadje Leiden, tot het maken van een mooie fietstocht naar het strand of door de duinen. Bij het huren van de fiets krijgt u gratis fietsroutes erbij, deze kunt u gemakkelijk op de telefoonhouder van de fiets monteren. Of als u het liever via de fietsknooppunten doet, is dat ook geen probleem! De stadsfietsen die wij verhuren zijn voor iedereen geschikt. We hebben grote en kleine modellen beschikbaar, en de keuze uit zowel een mannen- of damesfiets. Kortom, alles is mogelijk bij Fietsverhuur EasyFiets. Zorgeloos fietsen is gegarandeerd!

Citybike
Citybike small

Wat is een stadsfiets?

Onze stadsfietsen zijn perfect voor een tochtje door Leiden. Dankzij zeven versnellingen en handremmen bieden ze een heerlijke rijervaring. De stadsfiets is ook heel geschikt om naar het strand te fietsen. Als je op zoek bent naar een beetje extra ondersteuning kun je ook een elektrische fiets huren!

Wat kost het huren van een stadsfiets?

1 dag: €13,-
3 dagen: €31,-
7 dagen: €55,-
10-Rittenkaart: €80,-
Bekijk prijslijst

*Schade- en diefstalverzekering inbegrepen.

Terugbrengen van fiets

Wanneer kun je je fiets eigenlijk terugbrengen? Mocht je nog heerlijk de zonsondergang in Noordwijk aan het kijken zijn, of (spontaan) te besluiten ergens te overnachten, is dat geen probleem! Je kunt bij ons de fietsen de volgende momenten inleveren:

Buiten sluitingstijd
Parkeer je fiets voor de deur bij ons en doe de sleutel door de achterdeur.

24/7 retour

Volgende ochtend
Lever de fiets de volgende ochtend voor 10 uur in en er wordt geen extra dag gerekend. Kan je nog lekker even uitslapen.

fiets-standaard-abonnement

Reserveer online en fiets binnen 5 minuten weg!

Onze huurfietsen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Kies een mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!