fbpx
Huur een tandem bij fietsverhuur EasyFiets in Leiden. Een heerlijke fietstocht door de duinen of naar het strand, en dat met z'n tweeën!

Tandem huren in Leiden

Huur een tandem bij Fietsverhuur EasyFiets en ga lekker met zijn tweeën op pad. Heerlijk fietsen door het groen, de stad of naar het strand. Wij hebben we naast de normale tandem ook nog de ouder-kind tandem om te huren. Ideaal voor een dagje uit met de kinderen en familie. Tevens ook een leuk idee als date 😉

Tandem huren in leiden bij ea

Wat is een tandem?

Zin om een fietstocht voor twee te maken? Bij fietsverhuur EasyFiets hebben we ook een aantal tandems. Een tandem is een fiets met twee zitplekken. De voorste stuurt en de achterste fietst lekker mee. Omdat je met zijn tweeën bent ga je net wat harder en kan je een langere fietsroute fietsen.

Wat kost een tandem huren?

Wat kost een tandem huren per dag? Bij fietsverhuur EasyFiets hebben we de volgende prijzen:

  • De tandem kost €25,- per dag.
  • De diefstalgarantie kost €2,50 per dag.

Wat is een ouder-kind tandem?

Is je kind al wat groter en wil je samen een lekker fietstochtje maken? Bij EasyFiets fietsverhuur kan je een ouder-kind tandem huren. Ook wel een onderwatertandem genoemd. Een ouder-kind tandem is een tandem met een laag zitje voor. Als ouder stuur je dus als je achterop zit en kan het kind lekker genieten van de tocht. Helemaal veilig en de kinderen vinden het superleuk!

Wat kost een ouder-kind tandem huren?

Wat kost het om een ouder-kind tandem te huren? Bij Fietsverhuur EasyFiets hanteren we de volgende prijzen:

  • De tandem kost €25,- per dag.
  • De diefstalgarantie kost €2,50 per dag.
Leuk op pad met je kind met de fiets. Huur bij Fietsverhuur EasyFiets een ouder-kind tandem.
Fiets-op-slot_600x400

Wanneer kan ik de tandem terugbrengen?

Hoe lang kun je de tandem eigenlijk huren? Als je lekker de zonsondergang bij het strand in Noordwijk kijkt, wil je natuurlijk niet vastzitten aan de openingstijden van de fietsverhuur. Daarom kun je bij EasyFiets de tandem te aller tijden terug brengen. Mocht dit buiten openingstijden zijn, dan kun je de tandem voor de deur parkeren. Gooi de sleutel in de brievenbus en dat is het! Zorgeloos fietsen.

Onze huurfietsen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Kies een mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!

Menu