fbpx
Bij EasyFiets fietsverhuur huur je een stadsfiets voor een tocht naar de bollenstreek of Katwijk en Noordwijk.

Onze huurfietsen

Bij onze fietsverhuur kun je allerlei verschillende soorten fietsen huren. Maak een mooie tocht naar het strand op de elektrische fiets of verken Leiden met een stadsfiets. De fietsen zijn voor jong en oud, van kinderfietsen, tot tandems tot elektrische bakfietsen.

Huur-een-stadsfiets-bij-Fietsverhuur-EasyFiets-en-maak-een-leuke-fietstocht-door-Leiden

Stadsfiets huren

Huur een heerlijke stadsfiets met handremmen en drie versnellingen. Vanuit EasyFiets fiets je direct de stad in. Ideaal voor een leuke fietstocht door Leiden, naar het strand of naar de Kaag. Huur je fiets inclusief gratis fietsroute. De fietsen zijn in heren- of damesmodel, dus voor iedereen de geschikte fiets bij onze fietsverhuur.

€10 per dag – Meer over de stadsfiets

Elektrische fiets huren

Heb je zin om lekker te fietsen met een beetje ondersteuning! Huur de elektrische fiets. Bij Fietsverhuur EasyFiets hebben wij fietsen met een actieradius van 80km. Zo kunt u op de fiets de hele regio met gemak verkennen. De e-bike kan dezelfde dag voor sluitingstijd óf de volgende ochtend worden ingeleverd bij onze fietsenwinkel.

€25 per dag – Meer over de elektrische fiets

NL-kwaliteit_600x400

Elektrische bakfiets huren

Met de kinderen een leuke fietstocht maken? Huur een elektrische bakfiets! De kinderen zitten veilig in de bak en jij kan lekker doortrappen met ondersteuning van de motor. Bij fietsverhuur EasyFiets is het ook mogelijk een maxi cosi in de elektrische bakfiets te plaatsen of een regenkap erbij te krijgen.

€50 per dag – Meer over de elektrische bakfiets

Bakfiets huren

Liever niet dat de kinderen zelf fietsen? Huur een bakfiets! Bij Fietsverhuur EasyFiets hebben we de optie uit een lange of korte bakfiets, en een twee- of driewielige. Zo kun je veilig op pad en hebben de kinderen een prachtige dag.

€20 per dag – Meer over de bakfiets

Bakfietsen huren in Leiden bij fietsverhuur EasyFiets.
Tandem huren in leiden bij ea

Tandem huren

Op zoek naar een leuk uitje voor twee in en rondom Leiden? Stap samen op een tandem en ben overal 2x zo snel! Bij Fietsverhuur EasyFiets kun je ook een leuk groepsuitje doen met zes andere tandems. Zo kun je met z’n twaalven op pad en een leuke fietstocht maken!

€25 per dag – Meer over de tandem

Ouder-kind tandem huren

Stap gezellig met je kind op een ouder-kind tandem. Jij stuurt en je kind mág meetrappen. Helemaal veilig en superleuk! Neem een gratis fietsroute of interactieve tour mee en maak er een geweldige dag van met je kind. Een fietsverhuur voor zorgeloos fietsen – daar zorgen wij voor.

€25 per dag – Meer over de tandem

Leuk op pad met je kind met de fiets. Huur bij Fietsverhuur EasyFiets een ouder-kind tandem.
Een leuke fietstocht met je kinderen. Huur een kinderfiets bij Fietsverhuur EasyFiets.

Kinderfiets huren

Neem je kinderen mee op toch op de vrolijke EasyFiets kinderfietsen! Huur een 24 inch fiets voor kinderen van 7-10 jaar (134-140 cm kledingmaat). Eenmaal aangekomen bij onze fietsverhuur, kunnen wij altijd nog de fietsen aanpassen op de lengte van uw kind. Zadel of stuur verstellen is geen probleem. Of kom de kinderfiets gewoon uitproberen!

€7,50 per dag – Meer over de kinderfiets

Kinderzitje huren

Neem de kinderen mee voor- of achterop de fiets. Huur het kinderzitje bij de huurfiets, of huur het kinderzitje los. De kinderzitjes kunnen bevestigd worden op de meeste fietsen.

Zitje voor: 9 – 15 kg
Zitje achter: 9 – 22 kg

€5 per dag – Meer over de kinderzitjes

Kinderzitjes_600x400

Onze huurfietsen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Kies een mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

Menu