fbpx
Bij EasyFiets fietsverhuur huur je een stadsfiets voor een tocht naar de bollenstreek of Katwijk en Noordwijk.

Onze huurfietsen

Bij onze fietsverhuur kun je allerlei verschillende soorten fietsen huren voor een volledige dag. Maak een mooie tocht naar het strand op de elektrische fiets of verken Leiden met een stadsfiets. Nog zin om even door te fietsen? Geen probleem, je kunt de fietsen ook na openingstijden inleveren. Zo hoef je op je dagje uit niet met de tijd bezig te zijn! De fietsen die wij verhuren zijn voor jong en oud, van kinderfietsen, tot (elektrische) tandems tot elektrische bakfietsen.

Stadsfiets huren

Huur een heerlijke stadsfiets met handremmen en drie versnellingen. Vanuit EasyFiets fiets je direct de stad in. Ideaal voor een leuke fietstocht door Leiden, naar het strand of naar de Kaag. Huur je fiets inclusief gratis fietsroute. De fietsen zijn in heren- of damesmodel, dus voor iedereen de geschikte fiets bij onze fietsverhuur.

Meer over de stadsfiets

Elektrische fiets huren

Heb je zin om lekker te fietsen met een beetje ondersteuning! Huur de elektrische fiets. Bij Fietsverhuur EasyFiets hebben wij fietsen met een actieradius van 80km. Zo kunt u op de fiets de hele regio met gemak verkennen. De e-bike kan dezelfde dag voor sluitingstijd óf de volgende ochtend worden ingeleverd bij onze fietsenwinkel.

Meer over de elektrische fiets

24/7 retour

Step huren

Toch niet zo’n zin in een fiets, maar lekker steppen? Dat kan! Bij EasyFiets verhuren wij steps waarmee je lekker actief de omgeving en Leiden kan ontdekken! Tevens ook enorm leuk om als groepsuitje de step op te stappen.

Meer over de step.

24/7 retour

fake-elektrische-tandem-huren-in-leiden

Elektrische tandem huren

Zin om een leuk dagje uit met z’n tweeën te doen, maar toch niet keihard te hoeven werken? Stap samen op de elektrische tandem! Ga al 2x zo hard door samen te fietsen, nu ook nog eens met motor om echt te vliegen. Geniet van een dagje op het strand of een leuke fietstour door de bollenstreek.

Meer over de elektrische tandem

Tandem huren

Op zoek naar een leuk uitje voor twee in en rondom Leiden? Stap samen op een tandem en ben overal 2x zo snel! Bij Fietsverhuur EasyFiets kun je ook een leuk groepsuitje doen met zes andere tandems. Zo kun je met z’n twaalven op pad en een leuke fietstocht maken!

Meer over de tandem

24/7 retour

Elektrische bakfiets huren

Met de kinderen een leuke fietstocht maken? Huur een elektrische bakfiets! De kinderen zitten veilig in de bak en jij kan lekker doortrappen met ondersteuning van de motor. Bij fietsverhuur EasyFiets is het ook mogelijk een maxi cosi in de elektrische bakfiets te plaatsen of een regenkap erbij te krijgen.

Meer over de elektrische bakfiets

Bakfiets huren

Liever niet dat de kinderen zelf fietsen? Huur een bakfiets! Bij Fietsverhuur EasyFiets hebben we de optie uit een lange of korte bakfiets, en een twee- of driewielige. Zo kun je veilig op pad en hebben de kinderen een prachtige dag.

Meer over de bakfiets

Ouder-kind tandem huren

Stap gezellig met je kind op een ouder-kind tandem. Jij stuurt en je kind mág meetrappen. Helemaal veilig en superleuk! Neem een gratis fietsroute of interactieve tour mee en maak er een geweldige dag van met je kind. Een fietsverhuur voor zorgeloos fietsen – daar zorgen wij voor.

Meer over de tandem

Kinderfiets huren

Neem je kinderen mee op toch op de vrolijke EasyFiets kinderfietsen! Huur een 24 inch fiets voor kinderen van 7-10 jaar (134-140 cm kledingmaat). Eenmaal aangekomen bij onze fietsverhuur, kunnen wij altijd nog de fietsen aanpassen op de lengte van uw kind. Zadel of stuur verstellen is geen probleem. Of kom de kinderfiets gewoon uitproberen!

Meer over de kinderfiets

Kinderzitjes_600x400

Kinderzitje huren

Neem de kinderen mee voor- of achterop de fiets. Huur het kinderzitje bij de huurfiets, of huur het kinderzitje los. De kinderzitjes kunnen bevestigd worden op de meeste fietsen.

Zitje voor: 9 – 15 kg
Zitje achter: 9 – 22 kg

Meer over de kinderzitjes

Onze huurfietsen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Kies een mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

 

TypeModelFramehoogteRemmenVersnellingenRetourSlot
StadsfietsDames (5 heren)46 tot 54cmHandremmen324/7Dubbel slot
E-bikeDames50 tot 54cmHandremmen7Binnen openingstijdenDubbel slot
BakfietsTweewieler, driewieler50cmHandremmen724/7Dubbel slot
E-bakfietsTweewieler50cmHandremmen7Binnen openingstijdenDubbel slot
TandemTweezits50cmHandremmen324/7Dubbel slot
Ouder-Kind TandemLaag zitje voor50cmHandremmen324/7Dubbel slot
KinderfietsDames24 en 26 inch wielenHandremmen324/7Dubbel slot

De E-bike heeft een bereik van 80km. De elektrische bakfiets tussen de 50 en 70km. Dit is zeer afhankelijk van de mate waarin je zelf mee trapt en het ondersteuningsniveau. Wind mee wil ook wel helpen!