fbpx
Op de elektrische fiets de regio ontdekken. Huur of koop een elektrische fiets bij EasyFiets in Leiden. 

Elektrische fiets huren

Bij fietsverhuur EasyFiets kun je een elektrische fiets huren en zorgeloos een lekker lange fietstocht maken. Dankzij de motor in de e-bike rijd je moeiteloos door het prachtige landschap. Start met fietsen vanuit Leiden en ga op zoek naar het strand, de duinen en de bollenstreek!

Maak een proefrit e-bike op de elektrische fiets merk Pointer bij fietsenwinkel EasyFiets in Leiden. 

Wat voor elektrische fiets kan ik bij EasyFiets huren?

Heb je zin in een lekker dagje uit naar het strand van Noordwijk of Katwijk? Maar geen zin om hard tegen de wind in te fietsen? Huur dan een elektrische fiets bij EasyFiets in Leiden. Wij gebruiken een Pointer Edenta voor de fietsverhuur. Dit is een goede kwaliteit e-bike van het Friese merk Pointer. Na jaren krijgen we nog steeds regelmatig te horen dat deze e-bike zo lekker fietst!

  • De elektrische fiets kost €27,50 voor de eerste dag.
  • De diefstalgarantie kost €5,- per dag.

Wat kost het huren van een elektrische fiets per dag?

Wil je weten hoeveel het huren van een e-bike kost? De elektrische fiets voor 1 dag, meerdere dagen of 1 week huren? Dat kan bij EasyFiets in Leiden allemaal! Bij ons kost het huren van een elektrische fiets slechts €27,50 voor de eerste dag. Bij onze fietsverhuur kun je voor €5 een diefstalgarantie en schadegarantie erbij afsluiten. Zorgeloos fietsen!

Hoe lang of hoe ver kan ik fietsen met een elektrische fiets? Wat is de actieradius van een e-bike? Bij Fietsverhuur EasyFiets verhuren wij fietsen met een accu die 80 kilometer meegaat. Meer dan genoeg voor een leuke fietstocht naar het strand!

Hoe lang kan je rijden met een elektrische fiets?

Bij fietsverhuur EasyFiets hebben wij een elektrische fiets met een actieradius van 80 kilometer. Dit houdt in dat je een volle dag kan fietsen met de e-bike. Huur je elektrische fiets vanuit Leiden en een lange fietstocht naar Katwijk, Noordwijk of Schevening is geen probleem!

Terugbrengen van elektrische fiets

Wanneer kun je je gehuurde elektrische fiets eigenlijk terugbrengen? Mocht je nog heerlijk de zonsondergang in Noordwijk aan het kijken zijn, of (spontaan) te besluiten ergens te overnachten, is dat geen probleem! Je kunt bij ons de fietsen de volgende momenten inleveren:

  • Buiten sluitingstijd

Heel makkelijk, parkeer je fiets voor de deur bij onze fietsverhuur en doe de sleutel door de brievenbus. That’s it!

  • Volgende ochtend

Ook de volgende dag is er de mogelijkheid om je fiets in te leveren zonder dat dit een extra dag kost. Al onze fietsen kun je de volgende ochtend voor 10:00 uur inleveren.

e-bike terugbrengen na sluitingstijd
Wat te doen als je geen ervaring met het fietsen met een elektrische fiets hebt? Geen probleem, bij fietsverhuur EasyFiets kun je de e-bike uitproberen voordat je gaat fietsen.

Kan ik zonder ervaring een elektrische fiets huren?

Is het de eerste keer dat je op een elektrische fiets gaat rijden? Dat is geen probleem. Bij ons op het terrein van de fietsverhuur kan je het rijden van de e-bike oefenen. Zo kun je zorgeloos fietsen na het huren van je elektrische fiets!

Wat zijn de specificaties van jullie elektrische fietsen?

De specificaties van de elektrische fiets die wij verhuren bij fietsverhuur EasyFiets zijn de volgende:

  • Remmen: Schijfremmen
  • Versnellingen: Shimano Nexus 7
  • Motor: Voorwiel 30Nm
  • Framehoogte: 50cm
Welke specs heeft de elektrische fiets? Bij fietsverhuur EasyFiets in Leiden verhuren wij een e-bike met voorwielmotor.

Onze huurfietsen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Kies een mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!