fbpx

Over Easyfiets

Zorgeloos Fietsen

EasyFiets staat voor zorgeloos fietsen, waarbij klantvriendelijkheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Onze flexibele houding en goede teamsfeer dragen hieraan bij. In onze zwarte truien, staan wij elke stap van de weg klaar voor de klant. Dat is snel en easy!

Geschiedenis EasyFiets

EasyFiets is opgericht met het idee dat om een goede fiets te hebben het niet betekent dat je een nieuwe fiets nodig hebt.  Met deze gedachte zijn we tweedehandsfietsen gaan opknappen om te leasen. En zo was Easyfiets geboren. Later werdt het assortiment uitgebreid met huurfietsen, e-bikes, tandems, bakfietsen en kinderfietsen.

Assortiment

EasyFiets heeft een groot aanbod aan fietsen, waardoor we de klant een ruime keuze kunnen aanbieden. Dankzij de bekwaamheid van onze werknemers, zijn deze fietsen van topkwaliteit. Altijd zorgeloos fietsen is hiermee gegarandeerd!

Gastvrijheid

Terwijl u wacht met een lekker kopje koffie wordt uw fiets gemaakt.  Bij EasyFiets staat klantvriendelijkheid bovenaan. Met onze vrolijke en informele benadering zorgen we dat elke klant tevreden vertrekt. Onze flexibele houding uit zich in een oplossing op maat. We denken altijd graag met de klant mee. Snel, eenvoudig en goed geregeld. Dankzij een sterke digitale infrastuctuur, duidelijke communicatie en steeds betere processen is een fiets ophalen bij EasyFiets snel en Easy.

Kasper

Kasper is de eigenaar van Easyfiets. Hij heeft Easyfiets opgericht met de gedachte dat je geen nieuwe fiets nodig hebt om een goede fiets te hebben. Kasper houdt zich bezig met alle belangrijke zaken en helpt de klanten in de winkel.

Ilse

Ilse werkt sinds Februari 2020 bij EasyFiets. Ilse is de markteting en communicatie manager en is verantwoordelijk voor alle online uitingen. Op koopavonden helpt Ilse gezellig mee in de winkel

Maros

Maros werkt al sinds 2018 bij EasyFiets. Hij repareert de fietsen voor EasyFiets en helpt de klanten met het uitzoeken van de juiste fiets. Hij leert hier elke dag weer meer over het repareren van de fietsen.

Emma

Emma houdt zich vooral bezig met de administratie van Easyfiets. Emma houdt ook  de social media van Easyfiets in de gaten en zorgt dat de posts goed worden ingepland.

Benjamin

Benjamin werkt al sinds 2017 bij EasyFiets. Benjamin probeert altijd net even verder te gaan om klanten van een goede fiets te voorzien. Daarnaast is Benjamin leermeester voor de (werk)stagiaires die bij EasyFiets stage lopen.

Mart

Mart is een ervaren fietsenmaker die graag klanten helpt en op zaterdag de fietsen verhuurd. Binnen EasyFiets is Mart de e-bike specialist en zorgt dat de werkplaats er altijd netjes bij ligt.

Rink

Rink loopt stage bij EasyFiets voor de studie marketing en communicatie. Bij EasyFiets leert en helpt hij met zaken als de social media, de website, foto’s en fietsen verhuren. Kortom allemaal dingen dat met marketing en commuicatie te maken hebben