Over ons

Wij willen dat jij vaker en met meer plezier de fiets pakt.

Duurzame Fietsrecycling

Bij EasyFiets staat duurzaamheid hoog in het vaandel en we zijn vastberaden om een groenere toekomst te creëren door middel van fietsrecycling. Ons unieke concept richt zich op het langdurig recyclen van fietsen, waarbij we gebruikte fietsen een nieuw leven geven door zorgvuldige revisies en reparaties. Door afgedankte fietsen te transformeren tot volwaardige, hoogwaardige rijwielen, verminderen we de hoeveelheid afval en bevorderen we een duurzamere samenleving.

By loading this video, you agree to the privacy policy of Youtube.

Easyfiets gezelligheid in werkplaats

Een Leer-Werkomgeving

Bij EasyFiets zijn we niet alleen bezig met fietsen, maar ook met het bieden van kansen aan nieuw talent. We zijn een leer-werk bedrijf waar beginnende monteurs de mogelijkheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen in een stimulerende omgeving. Met begeleiding van ervaren vakmensen doen ze waardevolle praktijkervaring op en groeien ze uit tot bekwame fietsenmakers. Onze focus ligt niet alleen op de fietsen die we recyclen, maar ook op de groei en ontwikkeling van de mensen achter de schermen.

Klanttevredenheid en Werkplezier

Bij EasyFiets streven we ernaar om niet alleen onze klanten blij te maken, maar ook onze medewerkers. Onze gemotiveerde monteurs gaan elke dag met plezier naar hun werk, wetende dat ze bijdragen aan een duurzaam initiatief en waardevolle fietsen leveren aan tevreden klanten. Het gevoel van voldoening dat voortkomt uit het transformeren van oude fietsen tot prachtige rijwielen en het zien van blije klanten die van hun fietstocht genieten, motiveert ons om steeds verder te gaan.

EasyFiets leaset zowel zakelijk als particulier fietsen. Voor een vast bedrag per maand heb je een fiets. Onderhoud inbegrepen. 
EasyFiets in Leiden

Een Positieve Impact op Leiden

Als EasyFiets zijn we er trots op een positieve impact op de stad Leiden te hebben. Door fietsen te recyclen, dragen we bij aan een schonere en groenere omgeving. Bovendien bieden we werkgelegenheid aan lokale monteurs, stimuleren we de economie en versterken we de gemeenschap. Onze focus op duurzaamheid en het bevorderen van een leer-werkomgeving maken van EasyFiets een lokaal baken van verandering en positieve impact in Leiden.

Kunnen we jou ook helpen je fietsplezier te vergroten?

Fiets huren

Maak samen een proefrit op de elektrische fiets Pointer in Leiden. Geniet van een smoothie van de Leidse Lente. 

Wil je Leiden, de bollenstreek of het strand ontdekken op de fiets? Huur dan een fiets bij EasyFiets!

Fiets leasen

Lease een fiets voor een vast bedrag per maand

Overtuigd over onze duurzaam gerecyclede fietsen? Lease dan vandaag nog een fiets bij ons en begin met zorgeloos fietsen.