fbpx

Over ons

Met onze duurzame, flexibele en toegankelijke mobiliteitsoplossingen willen we mensen in de stad motiveren om vaker en met meer plezier de fiets te pakken.

Flexibele huur

Onze opslag puilt uit van de fietsen die weer staan te trappelen om de weg op te gaan! Daarom gaan we deze lente los met de EasyFiets Opruimweken. Elke week een andere actie tot we 100 fietsen geleased hebben. Het is mooi weer. We gaan weer lekker fietsen. We hebben er zin in.

EasyFiets leaset zowel zakelijk als particulier fietsen. Voor een vast bedrag per maand heb je een fiets. Onderhoud inbegrepen. 

Gerecyclede fietsen

Jaarlijks verdwijnen er grote hoeveelheden fietsen bij het oud ijzer. Eeuwig zonde, vinden wij. Daarom redden wij deze fietsen van de afvalberg en recyclen we deze zodat ze nog jaren mee kunnen.

Zakelijk fietsen

Behoefte aan meer of betere mobiliteit op de zaak? Fietsen voor het personeel? Bedrijfsfietsen voor de deur? Of onderhoud aan de bestaande vloot? Wij helpen je graag verder.

Zakelijk-fietsen_600x400
Fiets-op-slot_600x400

Fietsen recyclen

Jaarlijks worden er duizenden fietsen afgedankt, weggegooid en vernietigd. Zonde vinden wij. Daarom zamelen wij oude fietsen in en recyclen deze. Zo kunnen veel van deze fietsen nog jaren mee! En kan jij er nog jaren op fietsen. Heb je een fiets over? Je kan hem altijd komen inleveren bij ons op de Haagweg.

fiets-standaard-abonnement

Ja, ik ben overtuigd!

Onze fietsen

Wat voor fiets kan je bij ons krijgen?

Bestellen

Bestel je fiets online. Komen wij hem afleveren.

Business

Bedrijfsfietsen, onderhoud en fietsen voor het personeel.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.