fbpx

Over ons

Met onze duurzame, flexibele en toegankelijke mobiliteitsoplossingen willen we mensen in de stad motiveren om vaker en met meer plezier de fiets te pakken.

Flexibele huur

Onze opslag puilt uit van de fietsen die weer staan te trappelen om de weg op te gaan! Daarom gaan we deze lente los met de EasyFiets Opruimweken. Elke week een andere actie tot we 100 fietsen geleased hebben. Het is mooi weer. We gaan weer lekker fietsen. We hebben er zin in.

EasyFiets leaset zowel zakelijk als particulier fietsen. Voor een vast bedrag per maand heb je een fiets. Onderhoud inbegrepen. 

Gerecyclede fietsen

Jaarlijks verdwijnen er grote hoeveelheden fietsen bij het oud ijzer. Eeuwig zonde, vinden wij. Daarom redden wij deze fietsen van de afvalberg en recyclen we deze zodat ze nog jaren mee kunnen.

Zakelijk fietsen

Behoefte aan meer of betere mobiliteit op de zaak? Fietsen voor het personeel? Bedrijfsfietsen voor de deur? Of onderhoud aan de bestaande vloot? Wij helpen je graag verder.

Zakelijk-fietsen_600x400
Fiets-op-slot_600x400

Fietsen recyclen

Jaarlijks worden er duizenden fietsen afgedankt, weggegooid en vernietigd. Zonde vinden wij. Daarom zamelen wij oude fietsen in en recyclen deze. Zo kunnen veel van deze fietsen nog jaren mee! En kan jij er nog jaren op fietsen. Heb je een fiets over? Je kan hem altijd komen inleveren bij ons op de Haagweg.

fiets-standaard-abonnement

Ja, ik ben overtuigd!

Onze fietsen

Wat voor fiets kan je bij ons krijgen?

Bestellen

Bestel je fiets online. Komen wij hem afleveren.

Business

Bedrijfsfietsen, onderhoud en fietsen voor het personeel.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

Met onze duurzame, flexibele en toegankelijke mobiliteitsoplossingen willen we mensen in de stad motiveren om vaker en met meer plezier de fiets te pakken. Hierbij dragen wij bij aan een circulaire economie door iedereen in de stad een fiets te bieden, zonder zorgen over onderhoud. Daarbij creëren wij werkgelegenheid voor eenieder die ons prachtige vak een warm hart toedraagt.

Wij streven er naar om zo veel mogelijk fietsen uit de lokale afvalstromen te redden, duurzaam renoveren en terug op de markt brengen. Het proces van huren of leasen van een fiets willen we met een groot aanbod, prettige voorwaarden en soepel retourbeleid eenvoudig, toegankelijk en betaalbaar maken.

Onze fietsen komen van verschillende partijen. Bijvoorbeeld beheerders van appartementencomplexen of flats. Veel fietsen worden niet meer gebruikt en moeten worden opgeruimd. Maar ook particulieren die een oude fiets hebben staan en deze niet meer gaan gebruiken. Deze fietsen nemen wij graag over en dan kijken wij wat we er mee kunnen.

We hebben fietsen met een terugtraprem en fietsen met handremmen en versnellingen. Kijk op de pagina Onze fietsen voor meer informatie.

Je kan zowel online als in de winkel betalen voor je fiets. Het is aan jou of je wilt werken met een maandelijkse afschrijving of een prepaid contract afsluit. Bij een maandelijkse afschrijving wordt aan het begin van elke maand een afschrijving gedaan voor de desbetreffende maand. Bij een prepaid contract betaal je vooraf voor de desbetreffende periode. Daarna kun je dit abonnement weer verlengen of je fiets weer inleveren.

De minimale leaseperiode is 3 maanden. Als je een fiets nodig hebt voor een paar dagen hebben we huurfietsen die je per dag kan huren. Kijk voor meer informatie bij onze Fietsverhuur pagina.

Wij hanteren geen opzegtermijn, dus als je je fiets inlevert krijg je direct je borg terug en wordt je abonnement stopgezet.

Wanneer je de fiets inlevert krijg je de borg terug. We houden geen borg in als de fiets kapot is, dit zit immers in het abonnement. Behalve grote schades aan wielen, zie hiervoor ons schadeblad.

Met een diefstalgarantie raak je de borg niet kwijt als je fiets wordt gestolen. Je hebt wel de originele sleutel nodig als bewijs dat de fiets op slot stond.