EasyFiets fietsen bezorgen in Delft 2.1

Evenementen op de fiets

Bij EasyFiets geloven we dat fietsen een geweldige toevoeging zijn aan elk evenement. Niet alleen dragen ze bij aan een gezonde en duurzame mobiliteit, maar ze zorgen ook voor een unieke ervaring voor deelnemers. Als evenementenbureau kunt u het verschil maken door fietsverhuur aan te bieden aan uw klanten en wij zijn hier om u daarbij te ondersteunen!

Easyfiets Groepsverhuur 1

De voordelen van fietsen

  1. Milieuvriendelijk en Gezond: Fietsen zijn een groene en gezonde manier van transport. Uw klanten kunnen genieten van de buitenlucht terwijl ze zich gemakkelijk verplaatsen tussen de locaties van uw evenement.
  2. Unieke Ervaring: Fietsen voegen een vleugje avontuur toe aan uw evenementen. Ze creëren een gedenkwaardige ervaring voor deelnemers, waardoor uw evenement opvalt.
  3. Ruimtebesparing: Door fietsen te gebruiken, kunt u de parkeer- en verkeersproblemen verminderen, waardoor uw evenement soepeler kan verlopen.
  4. Lokale Verkenning: Fietsen stelt uw klanten in staat om de omgeving te verkennen op een manier die anders niet mogelijk zou zijn. Het verbindt hen met de lokale cultuur en attracties.

Eenvoudig online aanvragen

Bij EasyFiets begrijpen we dat evenementenorganisatie hectisch kan zijn. Daarom nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor het fietsverhuurproces, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van uw evenement.

  1. Persoonlijk Advies: We luisteren naar uw behoeften en bieden advies op maat over welke fietsen het beste bij uw evenement passen.
  2. Eenvoudig Aanvragen: Onze aanvraagprocedure is moeiteloos. Vul ons formulier in en wij hebben de data om u binnen een dag van informatie te vorozien.
  3. Tijdige Levering: We zorgen ervoor dat de fietsen op tijd op de locatie van uw evenement aankomen, klaar om gebruikt te worden.
  4. Professioneel Onderhoud: Onze fietsen zijn goed onderhouden en in uitstekende staat, zodat uw klanten veilig en comfortabel kunnen fietsen.
  5. Ophalen na afloop: Zodra uw evenement is afgelopen, halen we de fietsen netjes op, zonder gedoe voor u.
EasyFiets fietsen bezorgen in Delft 3

Wij geloven dat fietsverhuur een waardevolle toevoeging is aan elk evenement en we staan klaar om u te ondersteunen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw klanten. Neem vandaag nog contact op met EasyFiets en ontdek hoe we kunnen samenwerken om uw evenement naar een hoger niveau te tillen!

Plaatje - Fiets in elkaar - Standaard abb 1.3

Reserveer online en fiets binnen 5 minuten weg!

Onze huurfietsen

Fiets verhuur Easyfiets 1 citybike handremmen en versnellingen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Bollenstreek wijzen 1

Kies een mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

EasyFiets fietsen Katwijk 4

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

TypeModelFramehoogteRemmenVersnellingenRetourSlot
StadsfietsDames42 tot 54cmHandremmen724/7Dubbel slot
E-bikeDames50 tot 54cmHandremmen7 24/7Dubbel slot
BakfietsTweewieler, driewieler50cmHandremmen724/7Dubbel slot
E-bakfietsTweewieler50cmHandremmen7Binnen openingstijdenDubbel slot
TandemTweezits50cmHandremmen724/7Dubbel slot
Ouder-Kind TandemLaag zitje voor50cmHandremmen724/7Dubbel slot
E-tandemTweezits elektrisch50cmHandremmen7Binnen openingstijdenDubbel slot
KinderfietsDames20 en 24 inch wielenHandremmen324/7Dubbel slot

De e-bike heeft een bereik van 80km. De e-bakfiets en e-tandem tussen de 50 en 70km. Dit is zeer afhankelijk van de mate waarin je zelf mee trapt en het ondersteuningsniveau. Wind mee wil ook wel helpen!