fbpx
Huur een elektrische bakfiets voor een dag of meerdere dagen bij Fietsverhuur EasyFiets in Leiden. Check hier hoe veel het kost om een elektrische bakfiets te huren.

Elektrische bakfiets huren in Leiden

Toch niet zo’n zin om tegen de wind in te fietsen met een zware bakfiets? Geniet dan van het gemak van de elektrische bakfiets! Bij Fietsverhuur EasyFiets verhuren wij een Babboe City-E. Huur een elektrische bakfiets van goede kwaliteit, waar je zorgeloos op kunt fietsen!

elektrische bakfiets fietsverhuur leiden

Wat is een elektrische bakfiets?

Een elektrische bakfiets is een langere fiets met een ruime bak op de voorkant van de fiets. Door de grote bak voorop is het gemakkelijk om kinderen mee te vervoeren op de fiets. Bij Fietsverhuur EasyFiets hebben wij een elektrische bakfiets beschikbaar. Deze heeft een motor waardoor het trappen met de bakfiets veel minder zwaar wordt. Met je kinderen op pad, naar het strand of door de duinen. Huur de elektrische bakfiets bij EasyFiets en geniet van zorgeloos fietsen!

Hoe veel kost het huren van een elektrische bakfiets?

Hoeveel kost het om een elektrische bakfiets te huren? Bij Fietsverhuur EasyFiets hanteren hebben wij een vaste prijs voor de elektrische bakfiets per dag. Je kunt de elektrische bakfiets reserveren en huren voor één dag, meerdere dagen, een week, of meer!

Wat kost het huren van een elektrische bakfiets?

  • De elektrische bakfiets kost €40,- voor de eerste dag.
  • De diefstalgarantie kost €10,- per dag.
Wat kost het om een elektrische bakfiets van Babboe te huren in Leiden? Bij Fietsverhuur Easyfiets in Leiden kost het huren van de elektrische bakfiets slechts 50 euro per dag.

Wanneer kan ik de elektrische bakfiets terugbrengen?

Voor hoe lang huur je de elektrische bakfiets? Als je de elektrische bakfiets huurt bij ons, kun je deze binnen openingstijden terugbrengen. Dit houdt in dat je de fiets voor 17 of 18 uur bij de Fietsverhuur inlevert, of de volgende dag tussen 9 en 10 uur. Wij geven je dan een oplader mee, zodat je de elektrische bakfiets kan opladen in de nacht. Wij rekenen dan geen extra dag verhuurkosten.

Fiets-op-slot_600x400

Onze huurfietsen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Kies een mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!