Elektrische bakfiets

Elektrische bakfiets huren in Leiden

Toch niet zo’n zin om tegen de wind in te fietsen met een zware bakfiets? Geniet dan van het gemak van de elektrische bakfiets! Bij Fietsverhuur EasyFiets verhuren wij een Babboe City-E. Huur een elektrische bakfiets van goede kwaliteit, waar je zorgeloos op kunt fietsen!

Elektrische bakfiets huren Leiden

Wat is een elektrische bakfiets?

Een elektrische bakfiets is een langere fiets met een ruime bak op de voorkant van de fiets. Door de grote bak voorop is het gemakkelijk om kinderen mee te vervoeren op de fiets. Bij Fietsverhuur EasyFiets hebben wij een elektrische bakfiets beschikbaar. Deze heeft een motor waardoor het trappen met de bakfiets veel minder zwaar wordt. Met je kinderen op pad, naar het strand of door de duinen. Huur de elektrische bakfiets bij EasyFiets en geniet van zorgeloos fietsen!

Hoeveel kost het huren van een elektrische bakfiets?

Hoeveel kost het om een elektrische bakfiets te huren? Bij Fietsverhuur EasyFiets hanteren hebben wij een vaste prijs voor de elektrische bakfiets per dag. Je kunt de elektrische bakfiets reserveren en huren voor één dag, meerdere dagen, een week, of meer!

Wat kost het huren van een elektrische bakfiets?

1 dag: €50,-
3 dagen: €126,-
7 dagen: €246,-
Bekijk prijslijst

*Schade- en diefstalverzekering inbegrepen.

De elektrische bakfiets kan alleen binnen openingstijden ingeleverd worden. Dus dezelfde dag voor 17/18 uur, of de volgende ochtend voor 10 uur.

Accessoires voor de bakfiets

Maxi cosi houder

Handig om lekker met de baby op pad te gaan en je eigen maxi cosi te gebruiken. Kijk hier welke maxi cosi’s geschikt zijn.

Maxi cosi houder bakfiets

Maxi cosi

Geen eigen maxi cosi bij je? Huur er dan één bij ons!

Maxi cosi bakfiets
Plaatje - Fiets in elkaar - Standaard abb 1.3

Reserveer online en fiets binnen 5 minuten weg!

Wanneer kan ik de elektrische bakfiets terugbrengen?

Voor hoe lang huur je de elektrische bakfiets? Als je de elektrische bakfiets huurt bij ons, kun je deze binnen openingstijden terugbrengen. Dit houdt in dat je de fiets voor 17 of 18 uur bij de Fietsverhuur inlevert, of de volgende dag tussen 9 en 10 uur. Wij geven je dan een oplader mee, zodat je de elektrische bakfiets kan opladen in de nacht. Wij rekenen dan geen extra dag verhuurkosten.

EasyFiets op slot

Onze huurfietsen

Fiets verhuur Easyfiets 1 citybike handremmen en versnellingen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Bollenstreek wijzen 1

Kies een mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

EasyFiets fietsen Katwijk 4

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!