fbpx
Huur een bakfiets van bakfiets.nl bij EasyFIets in Leiden. Deze tweewieler bakfiets kun je huren bij Fietsverhuur EasyFiets.

Bakfiets huren Leiden

Lekker met de kinderen een dagje uit of met de fiets op pad? Bij fietsverhuur EasyFiets hebben we ook bakfietsen in de verhuur. Je kind kan veilig in de bakfiets op een zitje met gordel. Huur de bakfiets en geniet van een zorgeloos dagje weg!

Huur een bakfiets bij Fietsverhuur EasyFiets in Leiden. De keuze uit bakfiets met twee wielen of drie wielen.

Wat is een bakfiets?

Een bakfiets is een langere fiets met bak aan de voorkant. Hierin zit een zitje met gordels zodat de kinderen veilig kunnen zitten. Bij Fietsverhuur EasyFiets hebben we meerdere soorten bakfiets. Wat is nou het verschil tussen een tweewieler en driewieler bakfiets? Hieronder leggen we de verschillen uit.

Een bakfiets heeft wat meer gewicht en met kinderen erbij kan het zwaar worden. Daarom hebben we ook een elektrische bakfiets in de fietsverhuur.

Een tweewieler bakfiets huren

Bij fietsverhuur EasyFiets hebben we een tweewieler bakfiets in de verhuur. De naam zegt het al, een bakfiets twee wielen. Deze fietst daarom meer als een normale fiets, alleen wat langer. Het is even wennen om deze fiets te fietsen. Gelukkig kun je voor het huren bij ons op het terrein makkelijk een rondje fietsen om de bakfiets uit te proberen.

Wat kost het huren van een tweewieler bakfiets?

  • De tweewieler bakfiets kost €20,- per dag.
  • De diefstalgarantie kost €2,- per dag.
Bakfiets huren bij Fietsverhuur EasyFiets Leiden. Keuze uit tweewiel of driewiel bakfietsen huren.
Huur een bakfiets van Babboe bij fietsverhuur EasyFIets. Deze driewieler bakfiets kun je huren in Leiden.

Een driewieler bakfiets huren

Wat is een driewieler bakfiets? Deze bakfiets heeft drie wielen waardoor de fiets lekker stabiel ligt. Het fietst wel een beetje anders dan je gewend bent vanwege de twee voorwielen. Als je de bakfiets komt huren, kun je de bakfiets altijd uitproberen. Zo kun je zorgeloos wegfietsen op je driewieler bakfiets!

Wat kost het huren van een driewieler bakfiets?

  • De driewieler bakfiets kost €20,- per dag.
  • De diefstalgarantie kost €2,- per dag.

Een elektrische bakfiets huren

Een elektrische bakfiets huren is ideaal voor een onbezorgd dagje met de kinderen. Dankzij de motor kan je makkelijk grotere afstanden afleggen. Vooral lekker na een drukke dag met de kids. Bij Fietsverhuur EasyFiets verhuren wij ook de elektrische fiets, handig om een e-bike erbij te huren voor de meefietsers! Zo kan iedereen genieten van het zorgeloos fietsen!

Wat kost het huren van een elektrische bakfiets?

elektrische bakfiets fietsverhuur leiden

Wanneer kan ik de fiets terugbrengen?

De bakfiets kun je terugbrengen wanneer het jou uitkomt. Als je dit buiten openingstijden doet hebben we een brievenbus waar de sleutels in kunnen.

De elektrische bakfiets kun je terugbrengen wanneer wij open zijn. Het is mogelijk om de fiets de volgende ochtend voor 10 uur in te leveren. Dan geven we een oplader mee en kun je de fiets ‘s nachts opladen.

Fiets-op-slot_600x400

Onze huurfietsen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Kies een mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!

Menu