Laat gemakkelijk je fiets bezorgen door EasyFiets Leiden

Fietsen bezorgen in Gouda

Waarom sjouwen met zware fietsen als wij het werk voor je kunnen doen? Bij EasyFiets geloven we in gemak, comfort en vrijheid. Daarom bieden we een unieke bezorgservice aan waarbij we jouw fiets, vanaf € 100 verhuur tarief rechtstreeks op locatie brengen. Zo ook in Gouda.

EasyFiets leaset zowel zakelijk als particulier fietsen. Voor een vast bedrag per maand heb je een fiets. Onderhoud inbegrepen. 

Eenvoudig online aanvragen

Heb je plannen voor een bedrijfsuitje of groepsactiviteit in Gouda? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment fietsen, zodat er voor ieder wat wils is. Van tijdloze stadsfietsen tot moderne elektrische fietsen, wij hebben de perfecte fiets voor elke gelegenheid en elk terrein.

Bij EasyFiets begrijpen we dat het regelen van een bedrijfsuitje, evenement of groepsactiviteit niet alleen leuk, maar ook stressvrij moet zijn. Omdat elke gelegenheid en elke klant uniek is, hebben we een handig formulier opgesteld waar je al je specifieke wensen kunt aangeven. Zodra we dit formulier ontvangen, sturen we je snel een gepersonaliseerde prijsopgave. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de offerte, bevestigen we alles dubbel en gaan we direct aan de slag om de fietsen voor je te leveren. Met EasyFiets wordt het organiseren van je activiteit een fluitje van een cent!

Fietsactiviteit in Gouda

Teambuildingsactiviteit op de planning staan? Overweeg dan is een fietsrally door Gouda waarbij je langs verschillende bezienswaardigheden fiets. Dit kan een geweldige manier zijn om de teamgeest te versterken en samen plezier te hebben.

Stap op je gehuurde fiets van EasyFiets en ontdek Gouda terwijl je langs schilderachtige grachten en historische gebouwen fietst. Begin je avontuur op de historische Markt, waar het stadhuis en de gotische Sint-Janskerk te vinden zijn. Stop bij de Kaaswaag en leer alles over de beroemde Goudse kaas, een symbool van de stad. Proef een aantal lokale lekkernijen en geniet van het uitzicht op de sfeervolle grachten.

Stap op de fiets en laat je verrassen door de schoonheid en diversiteit van deze prachtige stad!

Huur gemakkelijk een fiets bij EasyFiets.
Plaatje - Fiets in elkaar - Standaard abb 1.3

Reserveer online en fiets binnen 5 minuten weg!

Onze huurfietsen

Fiets verhuur Easyfiets 1 citybike handremmen en versnellingen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Bollenstreek wijzen 1

Kies een andere mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

EasyFiets fietsen Katwijk 4

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

TypeModelFramehoogteRemmenVersnellingenRetourSlot
StadsfietsDames42 tot 54cmHandremmen724/7Dubbel slot
E-bikeDames50 tot 54cmHandremmen7 24/7Dubbel slot
BakfietsTweewieler, driewieler50cmHandremmen724/7Dubbel slot
E-bakfietsTweewieler50cmHandremmen7Binnen openingstijdenDubbel slot
TandemTweezits50cmHandremmen724/7Dubbel slot
Ouder-Kind TandemLaag zitje voor50cmHandremmen724/7Dubbel slot
E-tandemTweezits elektrisch50cmHandremmen7Binnen openingstijdenDubbel slot
KinderfietsDames20 en 24 inch wielenHandremmen324/7Dubbel slot

De e-bike heeft een bereik van 80km. De e-bakfiets en e-tandem tussen de 50 en 70km. Dit is zeer afhankelijk van de mate waarin je zelf mee trapt en het ondersteuningsniveau. Wind mee wil ook wel helpen!