fbpx
Bij fietsverhuur EasyFiets in Leiden huur je fietsen voor een dag. Geniet van een dagje uit samen!

Fietsverhuur Leiden

Bij Fietsverhuur EasyFiets in Leiden hebben we een brede selectie aan fietsen. Van tandem tot elektrische bakfiets, bij ons ben je aan het juiste adres als je in Leiden een fiets wil huren! Wil je graag een leuke fietsroute, dan krijg je die er natuurlijk van ons bij. Reserveren van de fiets gaat gemakkelijk via onze website, of kom langs bij ons in de winkel om ter plekke een fiets uit te kiezen.

Huur-een-stadsfiets-bij-Fietsverhuur-EasyFiets-en-maak-een-leuke-fietstocht-door-Leiden

Welke fiets kan ik huren?

Wij hebben een brede selectie aan fietsen voor de fietsverhuur. Huur bij ons een stadsfiets, elektrische fiets of tandem. Ook voor de kinderen hebben we een leuke bakfiets, een elektrische bakfiets, kinderfiets of een ouder-kind tandem!

Fietsverhuur met fietsroutes

Gratis fietsroutes geven wij graag mee vanuit onze fietsverhuur in Leiden. Een leuke fietsroute door de stad, naar het strand of door de duinen – geen porbleem! Er is ook een interactieve tour beschikbaar die je via je telefoon kan spelen.

Toch meer op zoek naar een fietsverhuur voor groepen? Ook dan kun je bij ons terecht. Lees hier meer over fietsverhuur voor groepen.

Fietsverhuur-fietstour-duinen-mensen-op-fiets-blij-bij-easyfiets-dankzij-kwaliteit-fietsen
Kasper-bij-bus_600x400

Fietsen bezorgen voor groepen

Heb je een bedrijfsuitje op de fiets gepland? Of wil je van het strand naar een andere locatie fietsen? Geen probleem, wij bezorgen ook fietsen. We kunnen de fietsen op locatie A afleveren en op locatie B ophalen . Stuur een mailtje naar info@easyfiets.nl en wij gaan voor je aan de slag!

Onze huurfietsen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Kies een mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

Menu