fbpx
Bij fietsverhuur EasyFiets in Leiden huur je fietsen voor een dag. Geniet van een dagje uit samen!

Fietsverhuur Leiden

Bij Fietsverhuur EasyFiets in Leiden hebben we een brede selectie aan fietsen. Van tandem tot elektrische bakfiets, bij ons ben je aan het juiste adres als je in Leiden een fiets wil huren! Wil je graag een leuke fietsroute, dan krijg je die er natuurlijk van ons bij. Je zit niet vast aan een tijd, omdat je de fiets ook buiten openingstijden terug kan brengen! Reserveren van de fiets gaat gemakkelijk via onze website, of kom langs bij ons in de winkel om ter plekke een fiets uit te kiezen.

Welke fiets kan ik huren?

Wij hebben een brede selectie aan fietsen voor de fietsverhuur. Huur bij ons een stadsfiets, elektrische fiets of tandem. Ook voor de kinderen hebben we een leuke bakfiets, een elektrische bakfiets, kinderfiets of een ouder-kind tandem! Huur de fietsen zonder limitaties, ook in te leveren na onze openingstijden.

Fietsverhuur met fietsroutes

Gratis fietsroutes geven wij graag mee vanuit onze fietsverhuur in Leiden. Een leuke fietsroute door de stad, naar het strand of door de duinen – geen probleem! Er is ook een interactieve tour beschikbaar die je via je telefoon kan spelen.

Toch meer op zoek naar een fietsverhuur voor groepen? Ook dan kun je bij ons terecht. Lees hier meer over fietsverhuur voor groepen.

Terugbrengen van fiets

Wanneer kun je je fiets eigenlijk terugbrengen? Mocht je nog heerlijk de zonsondergang in Noordwijk aan het kijken zijn, of (spontaan) te besluiten ergens te overnachten, is dat geen probleem! Je kunt bij ons de fietsen de volgende momenten inleveren:

  • Buiten sluitingstijd

Heel makkelijk, parkeer je fiets voor de deur bij onze fietsverhuur en doe de sleutel door de brievenbus. That’s it!

  • Volgende ochtend

Ook de volgende dag is er de mogelijkheid om je fiets in te leveren zonder dat dit een extra dag kost. Al onze fietsen kun je de volgende ochtend voor 10:00 uur inleveren.

Regengarantie

Had je net zo zin om een lekker dagje te fietsen, begint het pijpenstelen te regenen! Dat maakt de fietstocht toch minder leuk. Daarom krijg je bij fietsverhuur EasyFiets altijd je geld terug als het regent!

  • Ook als je van te voren gereserveerd hebt
  • Ookals het nét begint te regenen als je naar ons toekomt
  • Zelfs als je net bij onze fietsverhuur wegfietst en plótseling de hemel openbreekt

Zorgeloos fietsen, dat is EasyFiets!

Maak samen een proefrit op de elektrische fiets Pointer in Leiden. Geniet van een smoothie van de Leidse Lente. 

Onze huurfietsen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Kies een mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.