Duurzaamheid is de toekomst. Daarom voorzien wij bedrijven ook van duurzame tweedehands lease fietsen. 

Uw gasten op de fiets

Bij EasyFiets begrijpen we dat het bieden van een fietsverhuurservice aan uw gasten bij grotere groepen een slimme en praktische keuze is voor elk hotel of congreslocatie. Fietsen zijn niet alleen een leuke en gezonde manier om de omgeving te verkennen, maar ze bieden ook een gevoel van saamhorigheid en plezier aan uw gasten. Als hotelmedewerker kunt u uw gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen door hen deze geweldige service aan te bieden, en wij staan klaar om u te ondersteunen!

EasyFiets fietsenwinkel heeft ook fietsen voor de verhuur. Wij doen ook fietsverhuur voor grote groepen. 

Fietsen vanaf het hotel naar het congres

  1. Samen Op Avontuur: Fietsen bieden een unieke kans voor groepen om samen op avontuur te gaan en de omgeving te verkennen.
  2. Efficiënt en Tijdbesparend: Door fietsen aan te bieden, kunnen groepen gemakkelijk en efficiënt reizen tussen verschillende locaties, zoals conferentiecentra, bezienswaardigheden en restaurants.
  3. Maatwerk Opties: Bij EasyFiets begrijpen we dat elke groep unieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerk opties, variërend van het aantal fietsen tot speciale verzoeken om aan uw specifieke eisen te voldoen.
  4. Duurzaamheid: Door fietsen te gebruiken in plaats van traditionele vervoersmiddelen, dragen uw gasten bij aan een duurzamere omgeving. Het toont ook uw hotel’s inzet voor milieubewustzijn.
  5. Uitstekende Service: We begrijpen dat het organiseren van fietsverhuur voor grote groepen een uitdaging kan zijn. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het hele proces, vanaf het moment van aanvraag tot de vlotte afhandeling van het ophalen van de fietsen.

Wij bezorgen fietsen en ontzorgen u

Bij EasyFiets nemen we graag de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt wanneer u fietsen huurt voor uw grotere groepen gasten. Onze focus ligt op het bieden van een naadloze en zorgeloze ervaring voor zowel u als uw gasten.

  1. Grote Groepen Aanvragen: We begrijpen de uitdagingen bij het organiseren van fietsverhuur voor grote groepen. Onze aanvraagprocedure is eenvoudig en zorgt ervoor dat al uw gasten tijdig de gewenste fietsen ontvangen.
  2. Bezorging op Locatie: We leveren de fietsen rechtstreeks bij uw hotel of congreslocatie, klaar voor gebruik door uw groepsgasten.
  3. Assistentie en Advies: Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste fietsen en eventuele speciale verzoeken voor uw grote groepen.
  4. Onderhoud en Ophalen: Onze fietsen worden regelmatig onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in uitstekende staat zijn voor uw gasten. Na het gebruik komen we de fietsen netjes ophalen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.
EasyFiets fietsen bezorgen in Delft 3
Plaatje - Fiets in elkaar - Standaard abb 1.3

Reserveer online en fiets binnen 5 minuten weg!

Onze huurfietsen

Fiets verhuur Easyfiets 1 citybike handremmen en versnellingen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Bollenstreek wijzen 1

Kies een andere mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

EasyFiets fietsen Katwijk 4

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

TypeModelFramehoogteRemmenVersnellingenRetourSlot
StadsfietsDames42 tot 54cmHandremmen724/7Dubbel slot
E-bikeDames50 tot 54cmHandremmen7 24/7Dubbel slot
BakfietsTweewieler, driewieler50cmHandremmen724/7Dubbel slot
E-bakfietsTweewieler50cmHandremmen7Binnen openingstijdenDubbel slot
TandemTweezits50cmHandremmen724/7Dubbel slot
Ouder-Kind TandemLaag zitje voor50cmHandremmen724/7Dubbel slot
E-tandemTweezits elektrisch50cmHandremmen7Binnen openingstijdenDubbel slot
KinderfietsDames20 en 24 inch wielenHandremmen324/7Dubbel slot

De e-bike heeft een bereik van 80km. De e-bakfiets en e-tandem tussen de 50 en 70km. Dit is zeer afhankelijk van de mate waarin je zelf mee trapt en het ondersteuningsniveau. Wind mee wil ook wel helpen!