Ook zakelijk fietsen leasen? Dat is mogelijk bij EasyFiets! Voor een vast bedrag per maand is jouw personeel voorzien van een fiets. 

EasyFiets Zakelijk

Ontdek de voordelen van bedrijfsfietsen voor uw medewerkers, perfect voor stadsverplaatsingen en tussen meerdere vestigingen. Profiteer ook van professioneel fietsenonderhoud om de fietsen in topconditie en veilig te houden. Leuk bedrijfsuitje gepland? Laat onze huurfietsen op locatie afleveren en geniet van een heerlijke fietstocht.

Als bedrijf tweedehands duurzame fietsen leasen; dat is mogelijk bij EasyFiets!

Fietsen voor personeel

Veel mensen wonen op minder dan 20 kilometer van hun werk af. Een perfecte afstand om de fiets te pakken. Hier kunt u als werkgeven bij helpen. Kijk samen met uw personeel naar een fietsplan. Dit heeft tal van voordelen. Niet meer afhankelijk van het OV of de files. Elke ochtend lekker in beweging. Goed voor het milieu. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Bedrijfsfietsen

Moeten je medewerkers af en toe de stad in? Hebben jullie meerdere vestigingen waartussen mensen bewegen? Dan is een pool bedrijfsfietsen handig. Deze staan bij jullie in de fietsenstalling en kunnen gebruikt worden wanneer nodig.

EasyFiets leaset zowel zakelijk als particulier fietsen. Voor een vast bedrag per maand heb je een fiets. Onderhoud inbegrepen. 

Standaard fiets

Plaatje - Fiets in elkaar - Standaard abb 1.3

Kies voor standaard fietsen bij EasyFiets om maandelijks te leasen voor je werknemers of als bedrijf! Een fijne en betrouwbare fiets voor een goede prijs. Ook nog eens inclusief onderhoud!

  • Terugtraprem
  • Geen versnellingen
  • Simpel model

Premium fiets

Plaatje - Fiets in elkaar 2.1 - Premium abb

Toch liever een iets luxere fiets? Kies dan voor de premium fietsen bij EasyFiets. Een comfortabele fiets met versnellingen, fijn als je iets langere afstanden moet fietsen!

  • Handremmen
  • 3+ versnellingen
  • Comfortabel fietsen
Reparatie aan Easyfiets fiets 5.1

Onderhoud dienstfietsen

Hebben jullie al fietsen staan? Perfect! Dan is het belangrijk dat die goed en regelmatig onderhouden worden. Wij komen graag kijken wat voor fietsen jullie hebben en doen een passend voorstel. Vervolgens komen wij twee keer per jaar langs met de bus en voeren we een intensieve onderhoudsbeurt uit. Zo blijven de fietsen bruikbaar én veilig!

Fietsverhuur voor bedrijven

Een bedrijfsuitje of lekker met het team op pad? EasyFiets komt de fietsen op locatie afleveren en haalt ze op de eindlocatie weer op. Ideaal om jullie prachtige dorp, stad of bedrijf te laten zien. Kies uit een stadsfiets, e-bike, tandem of ander soort fiets.

Easyfiets Groepsverhuur 1

Ik wil meer weten

Neem contact op via het formulier. Uiteraard kan je ons ook gewoon bellen op 0717502450 of mailen naar info@easyfiets.nl. Gaan we samen kijken naar de beste oplossing.

Bedrijfsnaam *
Dit is een verplicht veld
Contactpersoon *
Dit is een verplicht veld
E-mail *
Geef een geldig e-mailadres op.
Telefoon *
Dit is een verplicht veld
Waar ben je naar op zoek?
Selecteer een optie
Opmerking
Dit is een verplicht veld

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

Als je onze reguliere fietsen gaat gebruiken, zoals Standaard of Premium, dan kunnen we deze meestal de volgende dag al leveren. Uiteraard is dit afhankelijk van de ordergrootte.

Als we fietsen leveren, doen we ook het onderhoud van deze fietsen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de fietsen zo lang mogelijk meegaan.

Heeft u al bedrijfsfietsen? Dan kunnen we deze voor u onderhouden. We komen graag een kijkje nemen bij jullie fietsvloot om de status van de fietsen te zien. Hierna zullen we een voorstel doen over het onderhoud van deze fietsen.