Lease je duurzame tweedehands fiets bij EasyFiets. Onze fietsenmaker in Leiden repareert tweedehands fietsen en tovert deze om tot een leasefiets!

Gerecycelde fietsen van topkwaliteit

Al onze fietsen zijn tweedehands en door ons team van monteurs vakkundig opgeknapt. We hebben fietsen met een terugtraprem, onze Standaard fietsen. De fietsen met handrem en versnellingen zijn de Premium fietsen.

Fiets lease Easyfiets 4 terugtraprem

Een selectie van onze fietsen. Elke fiets is anders!

Standaard

  • Terugtraprem
  • 1 versnelling
  • Onverwoestbaar

Na 3 maanden maandelijks opzegbaar!

Premium

  • Handremmen
  • 3+ versnellingen
  • Comfortabel fietsen

Na 3 maanden maandelijks opzegbaar!

Fiets lease Easyfiets 1 handremmen en versnellingen

Een selectie van onze fietsen. Elke fiets is anders!

Reparatie aan Easyfiets fiets 6

Service van je fiets

Als jij een EasyFiets hebt, hoef je je nooit meer zorgen te maken over het kapot gaan van je fiets. Wij zorgen voor jou fiets en doen alle onderhoud! Lekke band, verlichting of een slag in je wiel? Kom langs en wij fixen het. Geen tijd om te wachten? Dan krijg je van ons gewoon een andere fiets mee, wel zo makkelijk.

Ik ben ruim vier en een half jaar zeer tevreden klant! Snelle service en je wordt altijd super vriendelijke geholpen. Ik wil niet meer zonder EasyFiets ? – Michelle

Als er iets was, van mijn banden op laten pompen of een nieuwe batterij voor het licht tot een lekke band, werd dit snel (ter plekke) gerepareerd en kon ik weer fluitend verder. Kortom, zeker een aanrader! – Maaike

Super service, goede fietsen voor een mooie prijs! Ook met mij 2m lengte en lange benen denken ze altijd mee en staat er altijd een goede fiets klaar als ik een nieuwe nodig heb. – Bob

Accessoires op je fiets

Helemaal aan jouw wensen aangepast. Neem eenvoudig wat extra opties bij je fiets. Te huur of te koop.

Diefstalgarantie

Stel je borg veilig. Met een diefstalgarantie raak je de borg niet kwijt als je fiets wordt gestolen. Zorg wel dat de fiets op slot stond! €2 per maand Standaard – €3 per maand Premium

Telefoonhouder

Met je mobiel op de fiets is gevaarlijk. Zet hem daarom in een telefoonhouder. Kan je makkelijk navigeren of veilig opnemen.

€25 per stuk

Insteekketting

Zet je fiets veilig vast met een insteekketting. Werkt met dezelfde sleutel als je inbegrepen ringslot. Lekker makkelijk.

€1 per maand  – €25 nieuw

Fietstassen

Misschien niet zo hip, maar wel heel handig! Boodschappen erin en gaan. Behalve zwart hebben we ook leuke printjes. Check de webshop voor meer info.

€2 per maand – Vanaf €40 nieuw

Kinderzitje

Lekker met de kleine op pad. Handig, maar vooral heel gezellig. Voor op het stuur of op de bagagedrager.

€5 per maand  – Vanaf €80 nieuw

Plaatje - Fiets in elkaar - Standaard abb 1.3

Ja ik ben overtuigd!

Over ons

Easyfiets gezelligheid in werkplaats

Wat doet EasyFiets? Wat motiveert de mensen die er werken?

Zakelijk

Zakelijk fiets lopen

Bedrijfsfietsen, onderhoud en fietsen voor het personeel.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

Kom langs. Dan fixen we je fiets binnen 30 minuten of je krijgt een nieuwe mee.

Kom binnen 48 uur bij ons langs om aangifte te doen van de fiets. Daarna betaal je een nieuwe borg betalen en kun je weer een nieuwe fiets meenemen.

Je kunt je oude fiets inruilen voor 1 maand gratis leasen. Het is ook mogelijk om hem daarna ‘terug te leasen’. Wij knappen je fiets dan helemaal op tot EasyFiets mét rood zadel. Je fiets moet dan wel goedgekeurd worden door één van onze monteurs. Niet elke fiets heeft het immers in zich om een EasyFiets te worden.

Wij hebben altijd een breed aanbod van fietsen om uit te kiezen. Omafiets, herenfiets, handremmen of versnellingen. We hebben het. Altijd in goede staat, uitgerust met bel, ringslot, verlichting en natuurlijk een rood EasyFiets zadel.

Ja, alle fietsen zijn voorzien van een Axa ringslot. Je kan er een kettingslot bij huren of kopen zodat je hem ergens aan vast kan zetten.

Ja, alle fietsen zijn voorzien van een voor- en achterlicht. Als deze stuk gaan of de batterijen gaan op kun je langs komen en vervangen wij ze gratis. Rijdt niet zonder licht rond, dit is gevaarlijk en kan een fikse boete opleveren.