fbpx

Fiets nodig?

Inclusief onderhoud – Maandelijks abonnement – Gerecycled en duurzaam

Fiets nodig?

Inclusief onderhoud

Gerecycled en duurzaam

Standaard

fiets-standaard-abonnement

€12 per maand

Terugtraprem

1 versnelling

€40 borg

Premium

fiets-premium-abonnement

€17,50 per maand

Handremmen

3+ versnellingen

€60 borg

Zichtbaarheid is van groot belang in deze donkere dagen. Zorg daarom dat je met je EasyFiets langs komt om je verlichting, helemaal gratis, te laten controleren. Geen klant van EasyFiets? Dan maken we graag een uitzondering. Wij fixen je voor- en achterlicht voor maar €10.

Kom langs en fiets binnen 5 minuten weer veilig en verlicht weg!

Onderhoud inbegrepen

Bij het lease abonnement zit je onderhoud inbegrepen. Dus lekke banden, gebroken ketting of kapotte verlichting. Wij fixen het voor je. Duurt de reparatie te lang, of heb je haast? Geen probleem, je krijgt van ons gewoon een andere fiets mee!

Bestel online

Kies uit onze twee typen fietsen: Standaard of Premium. Vul het bestelfomulier in en wij maken een afspraak wanneer we de fiets kunnen afleveren! Dit kan al de volgende dag.

Vriendenkorting

Voor elke nieuwe klant die jij aandraagt krijgen jij en de nieuwe klant eenmalig €5 korting op je abonnement. Er zit geen limiet aan dus breng zoveel klanten aan als je wil!

EasyFiets Zakelijk

De fiets is het ideale vervoersmiddel om naar je werk te komen. Geen files, lekker in beweging en dankzij EasyFiets ook geen gedoe! Ook Zakelijk heel eenvoudig.

Extra’s

Diefstalverzekering
Standaard – €2 per maand
Premium – €3 per maand

Als je fiets wordt gestolen raak je de borg niet kwijt. Belangrijke voorwaarde is dat je de originele sleutel nog in je bezit hebt.

Insteekketting
Huren – €1 per maand
Kopen – €10 per stuk

Een handige insteekketing die zo op je slot past. Past op elke Axa Defender.

Fietstassen
Huren – €2 per maand
Kopen – €15 per stuk

Ideaal voor boodschappen!

Telefoonhouder
Kopen – €10 per stuk

Handig voor als je ergens heen moet navigeren.

Duurzaam fietsen

EasyFiets maakt uitsluitend gebruik van gerecyclede fietsen voor de lease. Dit zijn fietsen die door gemeenten, woningcorporaties en particulieren worden weggegooid. Wij nemen deze fietsen over en knappen ze weer op. En jij krijgt een perfect werkende fiets voor een goede prijs.

Veelgestelde vragen

Actievoorwaarden

Menu