Fiets leasen Leiden

Onderhoud inbegrepen

Bij het lease abonnement zit je onderhoud inbegrepen. Dus lekke banden, gebroken ketting of kapotte verlichting. Wij fixen het voor je. Duurt de reparatie te lang, of heb je haast? Geen probleem, je krijgt van ons gewoon een andere fiets mee!

Gerecyclede fietsen

EasyFiets maakt uitsluitend gebruik van gerecyclede fietsen voor de lease. Dit zijn fietsen die door gemeenten, woningcorporaties en particulieren worden weggegooid. Wij nemen deze fietsen over en knappen ze weer op. En jij krijgt een perfect werkende fiets voor een goede prijs.

Al vanaf €12 per maand

Voor een vast maandbedrag ben jij verzekerd van een fiets die het altijd doet. Betaal maandelijks via automatische incasso of sluit een prepaid abonnement af voor een vastgestelde periode.

Loop de winkel binnen en binnen 5 minuten fiets je weg op je ‘gloednieuwe’ fiets.

Veilig fietsen

Elke fiets is voorzien van een bel, verlichting en het beste ringslot op de markt. Kan het nog veiliger? Voor €10 koop je bij ons een insteekketting en zet je hem goed vast.

Lever je oude fiets in

Lever je oude fiets in en krijg 1 maand korting op je abonnement. Zo krijgt je trouwe ros toch nog een tweede leven.

Vriendelijke service

Dankzij klanten zoals jij runnen wij EasyFiets met veel plezier. Kom langs en ervaar gratis onze snelle reparatieservice.

Standaard

fiets-standaard-abonnement

€12 per maand

Terugtraprem

1 versnelling

€40 borg

Premium

fiets-premium-abonnement

€17,50 per maand

Handremmen

3+ versnellingen

€60 borg

Extra’s

Diefstalverzekering

€2/€3 per maand
Als je de fiets kwijt raakt, verlies je niet je borg.

Kettingslot

€1 per maand
€10 kopen

Fietstas

€2 per maand
€15 kopen

Telefoonhouder

€15

Veelgestelde vragen

Wat doe ik als mijn fiets kapot gaat?
Wat gebeurt er als mijn fiets wordt gestolen?
Welke betaalopties zijn er?
Kan ik mijn eigen fiets terugleasen?
Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?
Wat voor fiets kan ik verwachten?
Wat is de minimale lease termijn?
Wat doe ik als mijn fiets kapot gaat?

Kom langs. Dan fixen we je fiets binnen 30 minuten of je krijgt een nieuwe mee.

Wat gebeurt er als mijn fiets wordt gestolen?

Kom binnen 48 uur langs bij ons om aangifte te doen van de fiets. Daarna kun je een nieuwe borg betalen en weer een nieuwe fiets meenemen.

Welke betaalopties zijn er?

De eerste maand en borg kun je pinnen of contant betalen. Daarna wordt je abonnement maandelijks op het begin van de maand afgeschreven. Je kan ook een prepaid contract afsluiten, dan betaal je vooraf voor een vaste periode.

Kan ik mijn eigen fiets terugleasen?

Je kunt je oude fiets inruilen voor 1 maand korting. Het is mogelijk om hem daarna ‘terug te leasen’. Wij knappen je fiets dan helemaal op tot EasyFiets mét rood zadel.

Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?

Een fiets bij ons leasen heeft een minimum termijn van 1 maand, breng je de fiets eerder terug word je borg ingehouden. breng je de fiets na een maand terug krijg je direct je borg retour en wordt je abonnement stopgezet.

Wat voor fiets kan ik verwachten?

Wij hebben altijd een breed aanbod van fietsen om uit te kiezen. Omafiets, herenfiets, handremmen of versnellingen. We hebben het. Standaard in prima staat, uitgerust met bel, ringslot, verlichting en natuurlijk een rood EasyFiets zadel.

Wat is de minimale lease termijn?

De minimale leaseperiode is 1 maand. Als je een fiets nodig hebt voor een paar dagen hebben we huurfietsen die je per dag kan huren.

Menu