Fietsen door de stad op je duurzame lease fiets. Deze lease je bij fietsenwinkel EasyFiets in Leiden. 

Lease een fiets

Ontdek de voordelen van onze gerecyclede fietsen! Met ons handige maandelijkse abonnement krijg je toegang tot duurzame en betrouwbare fietsen. Ideaal voor studenten! Geniet van de vrijheid en gemak van een gerecyclede fiets, zonder je zorgen te maken over hoge kosten of onderhoud.

Lease een fiets voor een vast bedrag per maand

Fiets leasen

Bij ons kun je een opgeknapte tweedehands fiets maandelijks huren voor een vast bedrag. Dit bedrag is ook nog eens inclusief onderhoud! Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over dure reparaties. Na slechts drie maanden abonnement, kun je het maandelijks opzeggen! Kies voor EasyFiets en geniet van onze sustainable urban rides!

Benieuwd hoe wij onze fietsen recyclen?

By loading this video, you agree to the privacy policy of Youtube.

Zakelijk fietsen

Behoefte aan meer of betere mobiliteit op de zaak? Fietsen voor het personeel? Bedrijfsfietsen voor de deur? Of onderhoud aan de bestaande vloot? Wij helpen je graag verder.

Zakelijk fietsen
Plaatje - Fiets in elkaar - Standaard abb 1.3

Ja ik ben overtuigd!

EasyFiets op slot

Fietsen recyclen

Jaarlijks worden er duizenden fietsen afgedankt, weggegooid en vernietigd. Zonde vinden wij. Daarom zamelen wij oude fietsen in en recyclen deze. Zo kunnen veel van deze fietsen nog jaren mee! En kan jij er nog jaren op fietsen. Heb je een fiets over? Je kan hem altijd komen inleveren bij ons op de Haagweg.

Onze leasefietsen

EasyFiets op brug 2

Wat voor fiets kan je bij ons krijgen?

Over ons

Easyfiets gezelligheid in werkplaats

Wat doet EasyFiets? Wat motiveert de mensen die er werken?

Zakelijk

Zakelijk fiets lopen

Bedrijfsfietsen, onderhoud en fietsen voor het personeel.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

Met onze duurzame, flexibele en toegankelijke mobiliteitsoplossingen willen we mensen in de stad motiveren om vaker en met meer plezier de fiets te pakken. Hierbij dragen wij bij aan een circulaire economie door iedereen in de stad een fiets te bieden, zonder zorgen over onderhoud. Daarbij creëren wij werkgelegenheid voor eenieder die ons prachtige vak een warm hart toedraagt.

Wij streven er naar om zo veel mogelijk fietsen uit de lokale afvalstromen te redden, duurzaam renoveren en terug op de markt brengen. Het proces van huren of leasen van een fiets willen we met een groot aanbod, prettige voorwaarden en soepel retourbeleid eenvoudig, toegankelijk en betaalbaar maken.

Onze fietsen komen van verschillende partijen. Bijvoorbeeld beheerders van appartementencomplexen of flats. Veel fietsen worden niet meer gebruikt en moeten worden opgeruimd. Maar ook particulieren die een oude fiets hebben staan en deze niet meer gaan gebruiken. Deze fietsen nemen wij graag over en dan kijken wij wat we er mee kunnen.

We hebben fietsen met een terugtraprem en fietsen met handremmen en versnellingen. Kijk op de pagina Onze fietsen voor meer informatie.

Je kan zowel online als in de winkel betalen voor je fiets. Het is aan jou of je wilt werken met een maandelijkse afschrijving of een prepaid contract afsluit. Bij een maandelijkse afschrijving wordt aan het begin van elke maand een afschrijving gedaan voor de desbetreffende maand. Bij een prepaid contract betaal je vooraf voor de desbetreffende periode. Daarna kun je dit abonnement weer verlengen of je fiets weer inleveren.

De minimale leaseperiode is 3 maanden. Als je een fiets nodig hebt voor een paar dagen hebben we huurfietsen die je per dag kan huren. Kijk voor meer informatie bij onze Fietsverhuur pagina.

Wij hanteren geen opzegtermijn, dus als je je fiets inlevert krijg je direct je borg terug en wordt je abonnement stopgezet.

Wanneer je de fiets inlevert krijg je de borg terug. We houden geen borg in als de fiets kapot is, dit zit immers in het abonnement. Behalve grote schades aan wielen, zie hiervoor ons schadeblad.

Met een diefstalgarantie raak je de borg niet kwijt als je fiets wordt gestolen. Je hebt wel de originele sleutel nodig als bewijs dat de fiets op slot stond.