fbpx

EasyFiets Zakelijk

● Personeel op de fiets

● Bedrijfsfietsen

● Onderhoud fietsvloot

Zakelijk-fietsen-breder_600x400

Personeel op de fiets

Veel mensen wonen op minder dan 20 kilometer van hun werk af. Een perfecte afstand om de fiets te pakken. Hier kunt u als werkgeven bij helpen. Kijk samen met uw personeel naar een fietsplan. Dit heeft tal van voordelen. Niet meer afhankelijk van het OV of de files. Elke ochtend lekker in beweging. Goed voor het milieu. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Bedrijfsfietsen

Moeten je medewerkers af en toe de stad in? Hebben jullie meerdere vestigingen waartussen mensen bewegen? Dan is een pool bedrijfsfietsen handig. Deze staan bij jullie in de fietsenstalling en kunnen gebruikt worden wanneer nodig. Je kan hierbij kiezen voor een EasyFiets Recycled een EasyFiets Electric. Daarnaast is het mogelijk om fietsen in de bedrijfskleuren te spuiten met het logo erop. Voor meer informatie zie hieronder.

Fiets-zakelijk-stad_600x400
Zakelijk-fietsen-onderhoud_600x400

Onderhoud bedrijfsfietsen

Hebben jullie al fietsen staan? Perfect! Dan is het belangrijk dat die goed en regelmatig onderhouden worden. Wij komen graag kijken wat voor fietsen jullie hebben en doen een passend voorstel. Vervolgens komen wij twee keer per jaar langs met de bus en voeren we een intensieve onderhoudsbeurt uit. Zo blijven de fietsen bruikbaar én veilig!

Ik wil meer weten

Neem contact op via het formulier. Uiteraard kan je ons ook gewoon bellen op 0717502450 of mailen naar info@easyfiets.nl. Gaan we samen kijken naar de beste oplossing.

Bedrijfsnaam *
Fill out this field
Contactpersoon *
Fill out this field
E-mail *
Geef een geldig e-mailadres op.
Telefoon *
Fill out this field
Waar ben je naar op zoek?
Select an option
Opmerking
Fill out this field

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

Menu