fbpx
Ook zakelijk fietsen leasen? Dat is mogelijk bij EasyFiets! Voor een vast bedrag per maand is jouw personeel voorzien van een fiets. 

EasyFiets Zakelijk

● Personeel op de fiets

● Bedrijfsfietsen

● Onderhoud fietsvloot

Als bedrijf tweedehands duurzame fietsen leasen; dat is mogelijk bij EasyFiets!

Personeel op de fiets

Veel mensen wonen op minder dan 20 kilometer van hun werk af. Een perfecte afstand om de fiets te pakken. Hier kunt u als werkgeven bij helpen. Kijk samen met uw personeel naar een fietsplan. Dit heeft tal van voordelen. Niet meer afhankelijk van het OV of de files. Elke ochtend lekker in beweging. Goed voor het milieu. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Bedrijfsfietsen

Moeten je medewerkers af en toe de stad in? Hebben jullie meerdere vestigingen waartussen mensen bewegen? Dan is een pool bedrijfsfietsen handig. Deze staan bij jullie in de fietsenstalling en kunnen gebruikt worden wanneer nodig. Je kan hierbij kiezen voor een EasyFiets Recycled een EasyFiets Electric. Daarnaast is het mogelijk om fietsen in de bedrijfskleuren te spuiten met het logo erop. Voor meer informatie zie hieronder.

EasyFiets leaset zowel zakelijk als particulier fietsen. Voor een vast bedrag per maand heb je een fiets. Onderhoud inbegrepen. 
EasyFiets leaset ook zakelijk tweedehands fietsen aan bedrijven. We onderhouden de fietsen. 

Onderhoud bedrijfsfietsen

Hebben jullie al fietsen staan? Perfect! Dan is het belangrijk dat die goed en regelmatig onderhouden worden. Wij komen graag kijken wat voor fietsen jullie hebben en doen een passend voorstel. Vervolgens komen wij twee keer per jaar langs met de bus en voeren we een intensieve onderhoudsbeurt uit. Zo blijven de fietsen bruikbaar én veilig!

Ik wil meer weten

Neem contact op via het formulier. Uiteraard kan je ons ook gewoon bellen op 0717502450 of mailen naar info@easyfiets.nl. Gaan we samen kijken naar de beste oplossing.

Bedrijfsnaam *
Dit is een verplicht veld
Contactpersoon *
Dit is een verplicht veld
E-mail *
Geef een geldig e-mailadres op.
Telefoon *
Dit is een verplicht veld
Waar ben je naar op zoek?
Select an option
Opmerking
Dit is een verplicht veld

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

Menu