fbpx
Ook zakelijk fietsen leasen? Dat is mogelijk bij EasyFiets! Voor een vast bedrag per maand is jouw personeel voorzien van een fiets. 

EasyFiets Zakelijk

● Personeel op de fiets

● Bedrijfsfietsen

● Onderhoud fietsvloot

Als bedrijf tweedehands duurzame fietsen leasen; dat is mogelijk bij EasyFiets!

Personeel op de fiets

Veel mensen wonen op minder dan 20 kilometer van hun werk af. Een perfecte afstand om de fiets te pakken. Hier kunt u als werkgeven bij helpen. Kijk samen met uw personeel naar een fietsplan. Dit heeft tal van voordelen. Niet meer afhankelijk van het OV of de files. Elke ochtend lekker in beweging. Goed voor het milieu. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Bedrijfsfietsen

Moeten je medewerkers af en toe de stad in? Hebben jullie meerdere vestigingen waartussen mensen bewegen? Dan is een pool bedrijfsfietsen handig. Deze staan bij jullie in de fietsenstalling en kunnen gebruikt worden wanneer nodig. Je kan hierbij kiezen voor een EasyFiets Recycled een EasyFiets Electric.

EasyFiets leaset zowel zakelijk als particulier fietsen. Voor een vast bedrag per maand heb je een fiets. Onderhoud inbegrepen. 

Standaard

fiets-standaard-abonnement

Kies voor standaard fietsen bij EasyFiets om maandelijks te leasen voor je werknemers of als bedrijf! Een fijne en betrouwbare fiets voor een goede prijs. Ook nog eens inclusief onderhoud!

  • Terugtraprem
  • 1 versnelling
  • Onverwoestbaar

Premium

Toch liever een iets luxere fiets? Kies dan voor de premium fietsen bij EasyFiets. Een comfortabele fiets met versnellingen, fijn als je iets langere afstanden moet fietsen!

  • Handremmen
  • 3+ versnellingen
  • Comfortabel fietsen
EasyFiets leaset ook zakelijk tweedehands fietsen aan bedrijven. We onderhouden de fietsen. 

Onderhoud bedrijfsfietsen

Hebben jullie al fietsen staan? Perfect! Dan is het belangrijk dat die goed en regelmatig onderhouden worden. Wij komen graag kijken wat voor fietsen jullie hebben en doen een passend voorstel. Vervolgens komen wij twee keer per jaar langs met de bus en voeren we een intensieve onderhoudsbeurt uit. Zo blijven de fietsen bruikbaar én veilig!

Ik wil meer weten

Neem contact op via het formulier. Uiteraard kan je ons ook gewoon bellen op 0717502450 of mailen naar info@easyfiets.nl. Gaan we samen kijken naar de beste oplossing.

Bedrijfsnaam *
Dit is een verplicht veld
Contactpersoon *
Dit is een verplicht veld
E-mail *
Geef een geldig e-mailadres op.
Telefoon *
Dit is een verplicht veld
Waar ben je naar op zoek?
Selecteer een optie
Opmerking
Dit is een verplicht veld

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

Als je onze reguliere EasyFiets Recycled fietsen gaat gebruiken, zoals Standaard of Premium, dan kunnen we deze meestal de volgende dag al leveren. Dit is wel afhankelijk van de ordergrootte.

Voor op maat gemaakte fietsen hangt het af van de grootte en complexiteit van de bestelling. We streven ernaar om ze binnen één à twee maanden te leveren. Als je snel fietsen nodig hebt kunnen we altijd kijken of we een tijdelijke oplossing hebben.

Als we fietsen leveren, doen we ook het onderhoud van deze fietsen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de fietsen zo lang mogelijk meegaan.

Heeft u al bedrijfsfietsen? Dan kunnen we deze voor u onderhouden. We komen graag een kijkje nemen bij jullie fietsvloot om de status van de fietsen te zien. Hierna zullen we een voorstel doen over het onderhoud van deze fietsen.