Laat gemakkelijk je fiets bezorgen

Fietsen bezorgen in Rotterdam

Waarom sjouwen met zware fietsen als wij het werk voor je kunnen doen? Bij EasyFiets geloven we in gemak, comfort en vrijheid. Daarom bieden we een unieke bezorgservice aan waarbij we jouw fiets, vanaf € 100 verhuur tarief rechtstreeks op locatie brengen. Zo ook in Rotterdam.

EasyFiets leaset zowel zakelijk als particulier fietsen. Voor een vast bedrag per maand heb je een fiets. Onderhoud inbegrepen. 

Eenvoudig online aanvragen

Bedrijfsuitje of groepsactiviteit in Rotterdam gepland staan? Ons assortiment hoogwaardige fietsen biedt voor elk wat wils. Van klassieke stadsfietsen tot elektrische fietsen, we hebben de perfecte fiets voor elke gelegenheid en elk terrein.

Bij EasyFiets begrijpen we dat de organisatie van een bedrijfsuitje, evenement of groepsactiviteit naast leuk ook eenvoudig moet zijn. Maar dat elke uitje en elke klant weer anders is. Daarom hebben we een formulier waarin je al je wensen kan opgeven. Wij sturen je vervolgens zo snel mogelijk een prijsopgave. Indien je akkoord bent wordt alles dubbel bevestigd en gaan wij de fietsen voor je leveren.

Ontdek Rotterdam op de fiets

Teambuildingsactiviteit op de planning staan? Overweeg dan is een fietsrally door Roterdam waarbij je langs verschillende bezienswaardigheden fiets. Dit kan een geweldige manier zijn om de teamgeest te versterken en samen plezier te hebben.

Start je tocht bijvoorbeeld bij de Markthal. Vlakbij het Centraal Station, het bruisende hart van Rotterdam. Vervolg je route naar de iconische Kubuswoningen. Fiets verder naar de Erasmusbrug en steek de Maas over om van het uitzicht op de skyline van de stad te bewonderen. Vergeet niet om onderweg even te stoppen voor een foto!

Maak een korte omweg naar de Euromast, het hoogste uitkijkpunt van Rotterdam. Eindig je fietstocht in Delfshaven en verken de schilderachtige grachten, bewonder de historische architectuur en geniet van een drankje op een van de gezellige terrassen langs het water.

Plaatje - Fiets in elkaar - Standaard abb 1.3

Reserveer online en fiets binnen 5 minuten weg!

Onze huurfietsen

Fiets verhuur Easyfiets 1 citybike handremmen en versnellingen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Bollenstreek wijzen 1

Kies een andere mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

EasyFiets fietsen Katwijk 4

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

TypeModelFramehoogteRemmenVersnellingenRetourSlot
StadsfietsDames42 tot 54cmHandremmen724/7Dubbel slot
E-bikeDames50 tot 54cmHandremmen7 24/7Dubbel slot
BakfietsTweewieler, driewieler50cmHandremmen724/7Dubbel slot
E-bakfietsTweewieler50cmHandremmen7Binnen openingstijdenDubbel slot
TandemTweezits50cmHandremmen724/7Dubbel slot
Ouder-Kind TandemLaag zitje voor50cmHandremmen724/7Dubbel slot
E-tandemTweezits elektrisch50cmHandremmen7Binnen openingstijdenDubbel slot
KinderfietsDames20 en 24 inch wielenHandremmen324/7Dubbel slot

De e-bike heeft een bereik van 80km. De e-bakfiets en e-tandem tussen de 50 en 70km. Dit is zeer afhankelijk van de mate waarin je zelf mee trapt en het ondersteuningsniveau. Wind mee wil ook wel helpen!