Elektrische-ouder-kind-tandem

Elektrische ouder-kind tandem huren in Leiden

Ontdek samen met je kind de omgeving op een elektrische ouder-kind tandem van EasyFiets in Leiden! Onze elektrische ouder-kind tandem biedt een unieke manier om quality time door te brengen met je kind terwijl je geniet van het buiten zijn. Deze speciaal ontworpen elektrische ouder-kind tandem is uitgerust met elektrische ondersteuning, waardoor het trappen moeiteloos en plezierig wordt, zelfs voor langere afstanden.

Elektrische-ouder-kind-tandem

Wat is een elektrische ouder-kind tandem?

Bij fietsverhuur EasyFiets hebben we ook één elektrische ouder-kind tandem. Een elektrische ouder-kind tandem is een elektrische fiets met twee zitplekken. De achterste plek is voor een volwassen persoon en bestuurt de fiets en het kind zit voorop. Het kind heeft hiermee een goed zicht op de omgeving. De bestuurder heeft van achter altijd goed zicht op het kind. Perfect om een langere route te fietsen, ook met een tegenwindje. De motor ondersteunt je tijdens het fietsen zodat je nooit te hard hoeft te zwoegen. Daarnaast is het ook een fantastische manier om kinderen te leren over verkeersveiligheid en fietsvaardigheden, terwijl ze tegelijkertijd actief bezig zijn.

Huur snel de elektrische ouder-kind tandem, want op=op!

Wat kost een elektrische ouder-kind tandem huren?

Wat kost een elektrische ouder-kind tandem huren per dag? Bij fietsverhuur EasyFiets hebben we de volgende prijzen:

1 dag: €50,-
3 dagen: €126,-
7 dagen: €246,-
Bekijk prijslijst

*Schade- en diefstalverzekering inbegrepen.

Wanneer kan ik de elektrische ouder-kind tandem terugbrengen?

Hoe lang kun je de elektrische ouder-kind tandem eigenlijk huren? De huur van een elektrische ouder-kind tandem is per dag, maar omdat de fiets de volgende dag weer verhuurd kan zijn, willen we deze graag voor sluitingstijd terughebben. Dit zodat we de fiets weer kunnen opladen voor de volgende dag! Mocht je de elektrische ouder-kind tandem voor meer dan één dag willen huren, dan kunnen we je de oplader meegeven.

 

 

 

Plaatje - Fiets in elkaar - Standaard abb 1.3

Reserveer online en fiets binnen 5 minuten weg!

Onze huurfietsen

Fiets verhuur Easyfiets 1 citybike handremmen en versnellingen

Stadsfietsen, E-bikes, bakfietsen. We hebben het allemaal.

Routes en tours

Bollenstreek wijzen 1

Kies een andere mooie fietsroute of boek een leuke tour!

Reserveer online

EasyFiets fietsen Katwijk 4

Reserveer online en je bent binnen 5 minuten op pad!