Refer-a-friend

Verwijs een EasyVriend en verdien!

Heb jij vrienden en/of vriendinnen die altijd een kapotte fiets hebben? Of altijd te laat zijn omdat ze overal heen moeten lopen? Verwijs ze door naar EasyFiets, help ze aan een mooi rood zadel en geniet van heerlijke momenten samen. Spaar voor verschillende beloningen door heel Leiden en blijf verdienen!

Koffie Bonbonnerie

Gezellig kopje koffie

Lekker aan het water zitten en even bijkletsen onder het genot van een bakkie. Haal twee gratis kopjes koffie of thee bij de Bonbonnerie Chocolate Bar in Leiden.

Plezierige lunch

Twee luxe belegde broodjes van Broodje Bolleboos. Na het aandragen van twee vrienden kunnen jullie lekker samen gaan lunchen! Spring op je rode zadel en fiets naar de Breestraat voor een lunch die wij zullen betalen ;).

Broodje Bolleboos
Fietsen EasyFiets

Even erop uit samen!

Lekker op pad met twee e-bikes of een tandem! Geniet van een dagje uit met zijn twee op onze kosten. Haal je beloning op bij EasyFiets en ga Leiden ontdekken, kies voor een tocht richting het strand of trap even door naar de bollenstreek. Waarom eigenlijk niet allemaal? Met de stralende rides van EasyFiets kan het!

Lekker borrelen

Heb je 4 klanten aangedragen, dan verdienen jullie een hapje en een drankje. Lekkere nacho’s en twee drankjes bij Leidse Lente. Heerlijk borrelen met een vriend of vriendin in dit gezellige restaurant om de hoek van EasyFiets! Wel zo gemakkelijk.

Nachos Leidse Lente
Plaatje - Fiets in elkaar - Standaard abb 1.3

Ja ik ben overtuigd!

Onze leasefietsen

EasyFiets op brug 2

Wat voor fiets kan je bij ons krijgen?

About us

Easyfiets gezelligheid in werkplaats

What does EasyFiets do? What drives the people that work here?

Zakelijk

Zakelijk fiets lopen

Bedrijfsfietsen, onderhoud en fietsen voor het personeel.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel ons! Of kijk op Veelgestelde vragen.

Met onze duurzame, flexibele en toegankelijke mobiliteitsoplossingen willen we mensen in de stad motiveren om vaker en met meer plezier de fiets te pakken. Hierbij dragen wij bij aan een circulaire economie door iedereen in de stad een fiets te bieden, zonder zorgen over onderhoud. Daarbij creëren wij werkgelegenheid voor eenieder die ons prachtige vak een warm hart toedraagt.

Wij streven er naar om zo veel mogelijk fietsen uit de lokale afvalstromen te redden, duurzaam renoveren en terug op de markt brengen. Het proces van huren of leasen van een fiets willen we met een groot aanbod, prettige voorwaarden en soepel retourbeleid eenvoudig, toegankelijk en betaalbaar maken.

Onze fietsen komen van verschillende partijen. Bijvoorbeeld beheerders van appartementencomplexen of flats. Veel fietsen worden niet meer gebruikt en moeten worden opgeruimd. Maar ook particulieren die een oude fiets hebben staan en deze niet meer gaan gebruiken. Deze fietsen nemen wij graag over en dan kijken wij wat we er mee kunnen.

We hebben fietsen met een terugtraprem en fietsen met handremmen en versnellingen. Kijk op de pagina Onze fietsen voor meer informatie.

Je kan zowel online als in de winkel betalen voor je fiets. Het is aan jou of je wilt werken met een maandelijkse afschrijving of een prepaid contract afsluit. Bij een maandelijkse afschrijving wordt aan het begin van elke maand een afschrijving gedaan voor de desbetreffende maand. Bij een prepaid contract betaal je vooraf voor de desbetreffende periode. Daarna kun je dit abonnement weer verlengen of je fiets weer inleveren.

De minimale leaseperiode is 3 maanden. Als je een fiets nodig hebt voor een paar dagen hebben we huurfietsen die je per dag kan huren. Kijk voor meer informatie bij onze Fietsverhuur pagina.

Wij hanteren geen opzegtermijn, dus als je je fiets inlevert krijg je direct je borg terug en wordt je abonnement stopgezet.

Wanneer je de fiets inlevert krijg je de borg terug. We houden geen borg in als de fiets kapot is, dit zit immers in het abonnement. Behalve grote schades aan wielen, zie hiervoor ons schadeblad.

Met een diefstalgarantie raak je de borg niet kwijt als je fiets wordt gestolen. Je hebt wel de originele sleutel nodig als bewijs dat de fiets op slot stond.